به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام مهدی احمدی، مسئول کتابخانه آستانه مقدسه حضرت فاطمه معصومه (س) در این مراسم با اشاره به این که یکی از مهمترین ابزار های تحقیق و پژوهش نرم افزار ها و پایگاه های اینترنتی هستند، اظهار داشت: کتابخانه ها علاوه بر ارائه کتاب، سرویس دهی هرگونه محمل های اطلاعاتی از جمله سند، نقشه، تصویر، نرم افزار و پایگاه اینترنتی را بر عهده دارند.
وی افزود: کتابخانه آستانه مقدسه قم نیز در همین راستا با شناسایی نرم افزار های علمی و اسلامی و افتتاح بخش سرویس دهی کتابخانه های مجازی در دو بخش نرم افزاری و رایانه فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده است.
*ارائه بیش از 3هزار نرم افزار علمی و اسلامی
حجت الاسلام احمدی ادامه داد: در بخش نرم افزاری بیش از 3هزار نرم افزار با موضوعات علمی و اسلامی گردآوری شده است که در اختیار محققان و مراجعان قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: بخش رایانه نیز مجهز به 20دستگاه رایانه می باشد که اعضای کتابخانه می توانند با مراجعه حضوری از تعداد16 نرم افزار نصب شده بر روی این سیستم ها و 200 پایگاه اینترنتی متصل به آن استفاده کنند.
مسئول کتابخانه آستانه مقدسه قم ابراز داشت: از ویژگی های مورد اهمیّت تالار سرویس دهی کتابخانه های مجازی، علمی و پژو هشی بودن پایگاه های اینترنتی موجود در بخش رایانه است و تنها پایگاه هایی سرویس دهی می شوند که بُعد علمی داشته باشند.
بر اساس گزارش روابطعمومی آستانه مقدسه، وی خاطر نشان کرد: در این تالارامکان استفاده از پایگاه های اینترنتی که برای عضویت در آن باید هزینه پرداخت شود و نرم افزار هایی که هزینه بالا و محدودیت در نصب دارند، نیز برای مراجعین فراهم شده است.