به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، آيت الله سيد احمد علم الهدي، در جمع طلاب و روحانيون بسيجي مشهد در مدرسه علميه عالي نواب، به حضور جريانهاي فتنه در كشور اشاره کرد و اظهارداشت: امروز گاهی فضاي سياسي و اجتماعي ما با همه مديريت و شفاف سازي رهبري، آنقدر تاريك و غبارآلود ميشود كه در مقایسه با دوران دفاع مقدس از حساسيت بيشتري برخوردار است.
امام جمعه مشهد با بيان اين كه عرصه شهادت در بعضي از زمانها مسيري روشن، روان و آسان است، اما در برخي مواقع به خاطر پيچيدگي موقعيت هاي اجتماعي و سياسي، طي نمودن اين مسير آسان نيست، اظهارداشت: البته اين سفره فيض بسته نميگردد، ولي پيچيدگي هاي آن موجب گمراهي انسانها مي شود.
وي با بيان اين كه امروز تهاجم شفاف و مشخص نيست، گفت: برخی افراد از خط و جاده شهادت منحرف ميشوند و آن را گم ميكنند؛ مهم اين است كه در اين مسير حضور داشته باشيم؛ نه اين كه فقط فعليت آن يعني شهادت را بجوييم.
عضو خبرگان رهبري، لباس روحانيت را نشانه آمادگي براي شهادت و تلاش در مسير و خط شهادت عنوان کرد و افزود: حضور در مسير شهادت باید توأم با تصميم و هدف جدي و ايستادگي باشد.
وي، ولايت را مهمترین شاخص شناخت حق از باطل دانسته و گفت: امروز حجت بر ما تمام است؛ زيرا اين شاخص وجود دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبري بابيان اين كه نبايد در زمينه خدمت در خط انقلاب و نظام شك كنيم، ايران را در مقابل همه كفر دانست و افزود: امام زمان (عج) در زمان غيبت ما را به مجتهد جامع الشرايط رجوع دادهاند.
آيت الله علم الهدي تصريح كرد: در دو اجلاس قبل مجلس خبرگان، تمام نمایندگان، شهادت دادند كه رهبري در روي كره زمين منحصر به حضرت آيت الله العظمي خامنهاي است.
وي به ماجراي عاشورا و محرم اشاره و خاطرنشان كرد: هيچ سكويي متعالي تر و نمايانتر از سكويي كه در سايه ولايت معصوم (علیهم السلام) باشد، نيست؛ ولي در اين ماجرا فقط عده اي اندك حضور داشته و در مقابل حداقل 30 هزار تا حداكثر 120 هزار نفر قرار گرفته بودند.
وي افزود: اين افراد كه با معصوم (علیه السلام) مقابله نمودند، داعيه بندگي خدا را داشتند، ولي به خاطر غبارآلودگي و تيره بودن فضاي سياسي و اجتماعي، منحرف شدند.
آيت الله علم الهدي با اشاره به آيه "مباهله"، اظهارداشت: اين روز ثابت كرد كه جوهره ارزشي امت اسلام بناي بر پيامبراكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و ولايت است.
وي با بيان مختصر جريان مباهله، ابرازداشت: دعوت عام اين آيه در خصوص حضور حضرت زهرا (سلام الله علیها)، حضرت علي (علیه السلام) و حسنين (علیهما السلام) بود.
عضو شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان افزود: نكته قابل توجه اين است كه نقطه نهايي سير زندگاني مادي و مقصد آخرين كه اين معصومين (علیهم السلام) در عرصه جهان پيمودند، مسأله شهادت بود.
امام جمعه مشهد ادامه داد: شهادت فيضي است كه اگر در رهگذر زندگاني يك انسان قرار گيرد به عنوان يك فرصت انسان را از ديگران ممتاز مي كند.
آیتالله علمالهدی در پایان يادآور شد: باید از يادواره شهدا بیاموزیم كه در مسير شهادت حرکت کنیم.