حجت الاسلام و المسلمین محمودی در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های مرکز خبر حوزه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: حرکت در مسیر آرمان مقدس سیدالشهدا (ع) و عمل به فرایض الهی امر به معروف و نهی از منکر بدون غیرت دینی در جهت پاسداشت و حراست از ارزش های اسلامی امکان پذیر نیست.
وی همچنین با بیان این که احیای امر به معروف و نهی از منکر در دو حیطه مردم و مسئولان قابل بررسی و مطالبه است، گفت: آحاد مردم و هرکسی که مسلمان و شیعه است باید به این مهم توجه و عنایت لازم را داشته باشد و بر اساس ابعاد فقهی و چارچوب دینی مساله و نیز شناخت مراحل آن، برای تحقق امر به معروف ، احساس وظیفه کند.
مسئول مدرسه علمیه امام صادق (ع) ورامین با تاکید بر این که عمل به سایر واجبات و فرایض دینی در سایه عمل به امر به معروف و نهی از منکر محقق می شود، خاطرنشان کرد: مبلغان و نخبگان حوزه و دانشگاه نیز در این راستا رسالت مهمی بر دوش دارند و باید با فرهنگ سازی و نیز تدوین متون و کتبی در این باره، به وظیفه شرعی خویش عمل کنند.
وی اضافه کرد: بی شک در این میان، مسئولان و دولتمردان حکومت اسلامی باید در راس وظایفشان این باشد که اصل هشتم قانون اساسی به طور جدی پیاده شود.
حجت الاسلام و المسلمین محمودی همچنین با انتقاد از معطل ماندن این اصل مسلم قانون اساسی از جهت اجرایی ابراز داشت: بدون تردید وجود غیرت دینی در بین مسئولان به احیای این فریضه فراموش شده کمک خواهد کرد.
وی تاکید کرد: در حالی که سالهاست رهبر معظم انقلاب، نسبت به غفلت از این دو فریضه هشدار داده و می دهند، اما باز هم می بینیم آن طور که باید و شاید این مساله در بین مسئولان و دولتمردان جدی گرفته نمی شود.
وی البته نسبت به بی توجهی و کم توجهی دولتمردان در این باره نیز ابراز گلایه کرد و گفت: امروز ابزارهای اجرایی اصل هشتم قانون اساسی و برخورد با هنجارشکنان و متخلفان در اختیار دولت است و ما از بی توجهی یا کم توجهی دولتی ها در این باره نیز گله مند هستیم و این در حالی است که پاسداشت خون شهدا و حرکت در مسیر تحقق آرمان های امام (ره) و رهبری، مستلزم حساسیت مسئولان در اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.