یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

برای ترویج مکتب اهل‌بیت(ع)،‌ نباید منتظر باشیم تا عده‌ای برای ما برنامه‌ریزی‌ کنند و یا دستوری در این‌باره بدهند، بلکه هر کس به اندازه توان و استعدادی که دارد، باید در این عرصه گام بردارد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین قمی، شب گذشته در آیین ملی تجلیل از پژوهشگران معارف اسلامی در سالن همایش‌های نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در قم اظهار داشت: همانگونه که از نظر فقهی، به فردی مسافر می‌گویند که از حد ترخص شهر خود خارج شود، در سلوک الی الله نیز این گونه است؛ کسی در این مسیر قرار دارد که از منیت خود خارج شود.

وی ادامه داد:‌ ممکن است فردی مسافت طولانی‌ای پیرامون محل زندگی خود برود، ولی مسافر به او اطلاق نشود، در سلوک الی الله نیز این گونه است،‌ انسان گاهی فکر می‌کند در مسیر درست حرکت می‌کند، حال آنکه به دور خود می‌گردد و در این مسیر، مشغله‌های دنیوی او را از هدف اصلی غافل کرده است.

معاون بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری در ادامه با بیان اینکه انسان بیدار می‌تواند دیگران را بیدار کند، گفت: اگر انسان سرگرم امور دنیوی شود، از هدف اصلی غافل می‌شود، بنابراین، چنین شخصی نمی‌تواند موجب بیدار شدن دیگران شود.

وی افزود: امروز حجم گسترده‌ای از فعالیت‌هایی با تفکر شرک در عرصه سینما، اینترنت، تلوزیون و... در حال انجام می‌باشد؛ این گستردگی، نتایجی هم برای مجریان آن دارد و آن غافل کردن افراد است، در این شرایط هر انسان بیداری باید وارد عمل شود و دیگران را نسبت به این کارها بیدار سازد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی با اشاره به موج بیداری اسلامی در جهان اشاره کرد و با خاص دانستن این شرایط اظهار داشت: شرایطی که امروز پیش روی مبلغان مکتب اهل‌بیت(ع) به وجود آمده است،‌ فوق خاص است؛ چه کسی فکر می‌کرد چنین فرصتی به وجود می‌آید که حکومت‌های دیکتاتوری و دست‌نشانده، به دست مردم نابود می‌شوند و مردم را تشنه معارف اسلامی در سراسر جهان می‌کند؟

وی افزود:‌ همچنین موج توجه مردم به معنویت و عرفان در سراسر جهان؛ فرصتی را در اختیار ما قرار داده که بتوانیم مکتب شفابخش اهل‌بیت(ع) را به همگان ارائه کنیم و با این روش، درد‌های جامعه را درمان کنیم.

معاون بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران را ستون مکتب اهل‌بیت(ع) معرفی کرد و گفت: برای این که این ستون  بتواند محکم در جای خود بماند، باید با تبلیغ آموزه‌های برحق و تعالیم ناب اهل‌بیت(ع)، به سراسر جهان  تلاش کنیم.

وی در ادامه به بیان راه‌حل‌هایی در این عرصه پرداخت و گفت: از جمله کارهایی که در نشر معارف اهل‌بیت(ع) باید انجام داد، اطلاع‌رسانی در سراسر جهان است. دیگر کار در این عرصه، ترویج روحیه مقاومت در توده مسلمانان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی با بیان این که مردم باید بفهمند،‌تنها راه موفقیت، مقاومت است،‌ ادامه داد:‌ مقاومت، مسئله‌ای است که موجب پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پیروزی حزب‌الله در لبنان و موفقیت‌های حماس در فلسطین شده است.

وی در ادامه افزود: افزایش تولیدات علمی، محتوایی و انقلابی برای جهانیان، کار مهم‌دیگری است که در ترویج آموزه‌های مکتب اهل‌بیت(ع) به جهانیان ضروری است. امروز امکانات کافی نیز در اختیار ما قرار دارد،‌ از این رو دیگر بهانه‌ای برای کم‌کاری در این عرصه نداریم.

معاون بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری در پایان هماهنگ‌عمل کردن دراین عرصه را ضروری دانست و اظهار داشت:‌ البته برای ترویج مکتب اهل‌بیت(ع)،‌ نباید منتظر باشیم تا عده‌ای برای ما برنامه‌ریزی‌ کنند و یا دستوری در این‌باره بدهند، بلکه هر کس به اندازه توان و استعدادی که دارد، باید در این عرصه گام بردارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha