یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در طول سال بيش از 300 كتاب علمي را منتشر مي كند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد زادهوش در كارگاه آموزشي-توجيهي معرفي ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي حوزه علميه كه در خانه معلم قم برگزارشدگفت: دفتر تبليغات اسلامي از نهادهاي انقلابي است كه به فرمان امام خميني(ره) در ماه‌هاي اول پيروزي انقلاب تشكيل شد.

معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم خاطرنشان كرد: هدف اين نهاد شناسايي، جذب، آموزش و تجهيز مبلغين و توليد دانش و محتواي تبليغي است.

وي افزود: سه فعاليت عمده در دفتر تبليغات اسلامي انجام مي شود يكي آموزش، ديگري پژوهش و سوم فعاليت‌هاي فرهنگي تبليغي است.

حجت الاسلام والمسلمین زادهوش خاطرنشان كرد: اين دفتر در بعد آموزش در سه قالب دانشگاه باقرالعلوم(ع) كه داراي چند رشته در مقطع دكتري است، موسسه عالي آموزشي امام رضا(ع) و مركز آموزش‌هاي كاربردي كه عمدتا براي ارتقا سطح دانش افزايي مبلغين فعاليت مي كند.

 معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم ادامه داد: تمام مبلغيني كه به سامانه اعزام دفتر جذب مي شوند، حين خدمت و هم در آغاز كار بايد دوره‌هاي پودماني را در مركز بگذارنند.

وي عنوان كرد: يكي از موفقيت‌هاي چشمگير اين مركز و آموزشگاه اين بوده كه از سال‌هاي اول پيروزي انقلاب تا كنون، تمام كساني كه با زبان‌هاي خارجي تبليغ مي كنند به نحوي دوره‌هاي آموزشي خود رادر اين بخش طي كرده اند.

حجت الاسلام والمسلمین زادهوش به بيان ديگر فعاليت‌هاي اين دفتر اشاره و تصريح كرد: فعاليت ديگر دفتر تبليغات كارهاي پژوهشي است كه در قالب يك پژوهشگاه بزرگ فرهنگ و علوم اسلامي با داشتن دانشكده‌هاي متعدد و مراكز وابسته فعاليت‌هايي را انجام مي دهد.

معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات افزود: اين پژوهشگاه در طول سال بيش از 300 كتاب علمي را منتشر مي كند و در كنار اين انتشارات پژوهشگاه و بوستان كتاب بوده كه بسيار مطرح و پر محتوا است.

وي از مبلغين اعزامي به مدارس شبانه خبر داد و گفت: در حال حاضر يكي از تصميماتي كه تابستان امسال گرفته شده و اول مهر اجرايي و عملياتي شد اين است كه حمايت و اعزام تبليغي به مدارس شبانه مناطق محروم انجام بگيرد.

حجت الاسلام والمسلمین زادهوش در ادامه اظهار داشت: 18 سال است كه اين دفتر طرح هجرت تابستاني را اجرا مي كند كه تقريبا از آن سال‌هايي كه هيچ توجهي به اوقات فراغت نبود اين طرح تدوين و اجرايي شد.

معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات داشت: در جلسات مقرر شد طرح هجرت در تابستان محدودتر شده و به تناسب آن در طول سال در هر استاني مدارس را از مبلغ تامين كنيم.

وي گفت: در اين طرح حدود 70 مبلغ در هشت استان به طور مداوم حضور دارند و اين طرح زمينه گسترش را دارد ولي چون در هنگام تحصيل، مبلغين مشغول درس و بحث هستند، استقبال کمتری می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha