حجت الاسلام صدری در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، با ذکر این مطلب که نیم قرن از ساخت مدرسه علمیه خلخال می گذرد، اظهارداشت: این مدرسه علمیه، در سال 1341 و به همت آیت الله یکتایی از علمای برجسته این بلاد و با هدف ایجاد پایگاه نشر علوم اهل بیت(ع) و تربیت طلاب و مبلغان این شهرستان و شهرهای اطراف تاسیس شد.
وی افزود: با توجه به اینکه این مدرسه اولین و تنها مدرسه علمیه این شهرستان و مناطق اطراف است، تا کنون طلاب بسیاری در این مرکز علمی و حوزوی تربیت شده اند که تعداد بسیاری از این طلاب هم اکنون در مجلس، قوه قضاییه و نهادهای کشور مشغول به خدمت هستند.
مدیر مدرسه علمیه خلخال با بیان این مطلب که طلاب و اساتید این مدرسه همیشه و در سخت ترین روزهای انقلاب، پشتیبان نظام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی بوده اند، اظهارداشت: این مدرسه همواره در اعزام هایی که از خلخال صورت می گرفت جزو فعال ترین گروه های اعزامی بود به نحوی که 12 نفر از طلاب مبرز این مدرسه در طول هشت سال جنگ تحمیلی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
وی از برگزاری یادواره شهدای طلبه مدرسه علمیه جعفریه خلخال در پاییز امسال خبر داد و گفت: در این مراسم، بیش از دو هزار نفر از مردم این شهر به همراه مسولان کشوری و لشکری در استان اردبیل حضور داشتند.
مدیر مدرسه علمیه جعفریه خلخال، با ذکر این مطلب که هم اکنون 65 طلبه در این مدرسه مشغول به تحصیل علوم حوزوی هستند، اظهارداشت: متاسفانه به دلیل تعطیلی مقعطی این مدرسه در سال های گذشته، دوره جدید بازگشایی این مدرسه از چهار سال پیش شروع شده که هم اکنون طلاب آن در سه پایه اول تا سوم مشغول به تحصیل هستند و در سال های آینده با تکمیل ظرفیت، کلاس های پایه های بالاتر نیز برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام صدری، برگزاری برنامه های اخلاقی در این مدرسه را از جمله اولویت های آموزشی آن عنوان کرد و گفت: در طول سال برنامه های مختلفی برای آشنایی طلاب جوان با مباحث اخلاقی به اجرا در می آید که از آن جمله می توان به دعوت از اساتید مجرب اخلاق از قم و برگزاری برنامه های قرآنی و اخلاقی در قالب های مختلف اشاره کرد.
وی اظهارداشت: به منظور آشنایی طلاب با روش و منش طلبگی سعی شده است با برگزاری کلاس ها و برنامه های مختلف آنان را با زندگی طلبگی، چه در بعد شخصی و چه در بعد تبلغی آشنا کنیم.
حجت الاسلام صدری با بیان اینکه یکی دیگر از برنامههای این مدرسه افزایش توانایی های طلاب جوان برای بیان احکام و فن خطابه و فن تبلیغی است، تصریح کرد: در این راستا سعی می شود از طلاب در برنامه های تبلیغی و بیان احکام در مساجد این شهرستان استفاده شود تا آنان هم حضور در جمع مردم را به عنوان مبلغ تجربه کنند و هم اعتماد به نفس بیشتری در فعالیت های تبلیغی خود بیابند.