پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 273228
۲۹ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۱

امام جمعه تهران، شهادت را ارثیه اولیاءالله خواند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در مراسم یادواره شهدای سادات استان قم، با بیان اینکه مراتب ایمان، در ثمره ایمان و عمل صالح است، اظهارداشت: خداوند به انسان جان بخشید و مشتری آن شد تا او را به ملکوت ببرد و هر انسانی که در معامله جان و مال با خدا، بی ریا و با اراده خالص باشد، به مقامات عالیه ای همچون شهادت خواهد رسید.

وی افزود: اگر کسی عاشق نشود، نمی تواند به مرحله معامله با خدا برسد؛ خداوند بنده ای که با اراده به سویش رهنمون شود را به جرگه بندگان صالح و خاص خود قرار خواهد داد و او را از ماسوالله پاک و بی نیاز می کند.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: بندگان خاص و خالص خداوند به آیینه تمام نمای جلوه های ربوبی حق تعالی تبدیل می شوند و رنگ خدایی به خود می گیرند؛ به نحوی که هر کسی که به او می نگرد، جلوه حق را در چهره و کردار او می بیند.

وی با اشاره به فداکاری و ایثار یاران امام حسین(ع) در کربلا اظهارداشت: حضرت اباعبدالله(ع) در شب عاشورا به یاران خویش اذن خروج از میدان و بازگشت به شهر و سامان خویش را دادند ولی این امام بزرگوار با این کلام و گفتار می خواستند، مرتبه و مقام یاران خالص خویش را نمایان سازند؛ یاران حضرت شهادت را برای ورود به بهشت نمی خواستند بلکه تمام بهانه آنان، ذوب شدن در ولایت حضرت بود.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با بیان این مطلب که ارث حضرت زهرا(س) و امام علی(ع)، تنها فدک و حکومت غصب شده نبود، عنوان داشت: ارث واقعی این حضرات، شهادت بود؛ حضرت زهرا(س) و امام علی(ع) چشمه جاری و جوشان شهادت را جاری کردند؛ شهادت، ارثیه اولیاالله است.

وی خاطرنشان کرد: شهادت برای همه انسان ها یک ارزش است ولی برای عالم شهید، ارزشی دو چندان دارد و همچنین برای سادات شهید ارزشی بسیار بالاتر؛ بنابر این عالم شهید از سلاله سادات در بارگاه قرب کبریایی ارزشی وصف ناشدنی دارد که بسیاری از شهدای انقلاب و نظام اسلامی همچون آیت الله سعیدی، نواب صفوی و... از این گروه از انسان های بی نظیر بودند.

امام جمعه موقت تهران با ذکر این مطلب که قیامت، به جز برای اولیاالله وشهدا، جایگاه حسرت و ای کاش هاست، تصریح کرد: بالاترین مرتبه ای که خداوند در مسیر خلقت انسان قرار داده است، مقام قرب و لقااللهی است که این مقام را به شهدا اعطا فرموده است.

وی قم را حرم اهل بیت(ع) و یکی از بهترین جایگاه ها، برای پرواز روح ذکر کرد و گفت: زندگی و خواب در این شهر عبادت است و به واسطه حرمت و جایگاه با ارزشی که از آن برخودار است، کسانی که خود را در این شهر ساکن و میهمان قرار می دهند می توانند پلی به دریای بی کران ولایت و رحمت الهی زده و خود را به قرب خدا برسانند؛ عالمان و شهدای این شهر نیز از جایگاه بسیار رفیعی در بین شهدا و علما برخوردار هستند زیرا تقدس این شهر، امتیازات ویژه ای را به اهالی و میهمانان آن می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی امام راحل را شاگرد مکتب و دامامن پر مهر حضرت فاطمه معصومه(س) عنوان کرد و افزود: حضرت امام خمینی(ره) نیز فرماندهان و دلاوران بزرگی را از این سرزمین با رهبری ولایی خود به سوی سعادت رهنمون ساخت و پرچم اسلام را در دنیا به اهتزاز در آورد.

وی در پایان با نکوداشت یاد 500 شهید سادات قم بر لزوم پاسداشت ارزش های فرهنگ شهادت تاکید کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha