یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

شیخ تاج الدین الهلالی از علمای الازهر گفت: می خواهند صدای امام خامنه ای به ملت ها نرسد کما اینکه درباره امام خمینی(ره) نیز اینگونه عمل کردند اما موفق نخواهند شد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، این عالم مصری در نشستی با حضور اساتید و فضلای حوزه که به همت معاونت بین الملل حوزه که درسالن انجمن های علمی حوزه علمیه قم برگزارشد ، ابراز داشت: تلاش های متعددی صورت می گیرد تا بیانات حکیمانه رهبر ایران به عنوان پرچمدار وحدت اسلامی به جهانیان به ویژه امت اسلامی نرسد.

وی یادآور شد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی (ره)را بایکوت خبری کرده بودند تا مردم از آراء و اندیشه های ایشان باخبر نشوند و بعد از ایشان، همین طرح را در ارتباط با شاگرد ایشان امام خامنه ای به انجام رسانده اند اما موفق نخواهند شد.

الهلالی با اشاره به تجربه ولایت فقیه در جمهوری اسلامی ایران گفت: ولایت فقیه ماخوذ از اندیشه ناب اسلامی بوده و یک نظریه عقلانی نیز به شمار می رود و کدام انسان عاقلی است که ولایت سفیه را بر ولایت فقیه ترجیح دهد؟

وی تاکید کرد: پیش از انقلاب اسلامی ایران، بسیاری از افراد روحانیون را تنها به استخاره  و نوشتن حرز برای نوزادان می شناختند اما پیروزی انقلاب، شرایط را تغییر داد و جایگاه والای علما و روحانیون را روشن ساخت.

این دانش آموخته الازهر مصر گفت: برخی افراد بر اساس مناصبی که دارند به خود فخر می کنند و سر خود را بالا می گیرند و می گویند که مادر فلان شرکت یا اداره یا سازمان کار می کنیم حال آنکه مبلغان و روحانیان در سازمان و نهادی کار می کنند که رئیس این سازمان، خدای تبارک و تعالی و مدیر عاملش پیامبر و همکاران آن انبیاء الهی هستند و چه عزت و افتخاری بالاتر از این وجود دارد؟

وی به اقدام امام خمینی(ره) به عنوان یکی از دانش آموختگان عرصه علم و فقاهت گفت: خیلی ها قرآن می خواندند و تفسیر می کردند و از فقه و سایر علوم دینی مطلع بودند اما باید ببینیم امام خمینی دارای چه امتیاز و ویژگی بود که توانست چنین حرکتی را به انجام برساند.

شیخ تاج الدین الهلالی تاکید کرد: امام خمینی، الجزیرة و سی ان ان نداشت اما از یک قلب عرفانی متصل به آسمان برخوردار بود و مطالعۀ کتاب اسرار الصلوة ایشان ما را به اندیشه و جایگاه عرفانی ایشان رهنمون می کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به قاعده زوجیت در جهان هستی اشاره و تصریح کرد: در همه موجودات اعم از حیوانات، گیاهان، پرندگان ، ابرها و حتی جریان های الکتریسیته زوجیت داریم و در عالم معنویات نیز پیامبر خدا یک زوج به ما معرفی کرده و از قرآن و عترت نام برده و تاکید کرده است که تمسک به این دو، عامل سعادت و رستگاری است.

مفتی کل سابق استرالیا تاکید کرد: حدیث ثقلین در مهمترین منابع روایی اهل سنت آمده است و امت اسلامی باید از محضر پیامبر عذرخواهی کند که به این وصیت پیامبر خیانت کرده است.

وی خاطر نشان کرد: در کشورهای عربی و اسلامی صدها و هزاران حصار به دور آموزه های اهل بیت کشیده اند تا کسی از آن مطلع نشود و حوزه علمیه قم وظیفه دارد تا مردم جهان را با این آموزه ها آشنا کند.

الهلالی افزود: وهابی ها حضور قابل توجهی در کشورهای عربی و اسلامی دارند و کتابهای خود را همه جا برده اند اما حوزه علمیه قم، چند نسخه از کتاب "معالم المدرستین" علامه عسکری را به این کشورها فرستاده است؟

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات اخیر در کشورهای اسلامی اشاره و تصریح کرد: حوادث مصر و تونس و لیبی و سایر کشورها خارج از پیش بینی های دستگاه های اطلاعاتی آمریکا و غرب بود و با هر تحولی که در کشورهای عربی رخ می داد، یک ضربه بر پیکره آمریکا و اسرائیل فرود می آمد که با تحولات مصر، ضربه نهایی به آمریکا وارد آمده است.

دانش آموخته الازهر مصر گفت: درست است که جوانان بدون ایدئولوژی به میدان التحریر آمدند اما این جوان ها، جریان های مختلف را به حرکت در آوردند و در نهایت اسلامگراها در انتخابات پیروز شدند و مصر به آغوش امت اسلامی بازگشته و ان شاء الله پرچم توحید در آن برافراشته خواهد شد.

وی با اشاره به موفقیت بیست درصدی سلفی ها در این انتخابات تاکید کرد: سلفی های مصر دارای سه گروه یعنی وهابی ها، روشنفکرها و جهادی ها هستند و در این میان، تکفیری ها و وهابی ها از اقلیت بسیار کمی برخوردارند و تنها 5 تا 10 درصد را تشکیل می دهند.

الهلالی با اشاره به برخی تغییر رویکردها از سوی سلفی های مصر گفت: اینها خروج بر حاکم، انتخابات و دموکراسی را حرام می دانستند اما اکنون حلال شده است؛ اینها عکس را حرام می دانستند اما در انتخابات، بنرهای بزرگ از عکس کاندیداهایشان منتشر کردند و ما به آنها خوشامد می گوییم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت مسلمانان استرالیا اشاره کرد و ابراز داشت: مسلمانان در دو دوره در استرالیا حضور داشته اند؛ یکی در دوران حکومت مولاکو که مربوط به قبل از اکتشاف ادعایی انگلیسی هاست و دیگری به بعد از آن یعنی حضور برخی افغان ها به همراه انگلیسی ها برای راهسازی و کارهای دیگر مربوط می شود.

مفتی کل سابق استرالیا با بیان اینکه مردم از 208 ملیت جهان در استرالیا حضور دارند گفت: مسلمانان از 27 ملیت در استرالیا حضور دارند و در این میان، حضور لبنانی ها چشمگیرتر است.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha