به گزارش مرکزخبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در مراسم سالگرد ارتحال آیت الله بهاء الدینی که امشب با حضور علما، طلاب و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم قم برگزارشد، ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجراظهارداشت: باید خدا را به خاطر حوزه های علمیه، علما و مراجع معظم تقلید خصوصا طلاب جوان شاداب پر از معنویت و جویای حقیقت شکر و سپاس گذاری کرد.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اسلام(ص) افزود: دستگاه خلقت مدرسه بزرگی است که تمام مخلوقات را در خدمت تنها شاگرد این مدرسه که انسان باشد خلق کرد تا در جهت رشد و هدایت خود از آن بهرمند شود.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: خداشناسی و عالم به معنای واقعی شدن دست یابی به علومی است که خدای متعال آن را در انسان قرار داده است و با تلاش و کوشش خود هرکسی می تواند به آن دست پیدا کند.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با اشا ره به روایتی از پیامبر اسلام(ص) اظهار داشت: تنها چیزی که باعث سجده فرشتگان به خصوص چهارفرشته مقرب پروردگار به انسان شد علم او بود که تمام ملائکه از درک علم آدم عاجز بودن در حالی که عصمت و دور بودن از گناه شاخصه اصلی ملائکه است.
وی تنها ثبوت در علم را برای رشد کافی ندانست واضافه کرد: عالمی که در مقام علمی خود صاحب نظر، مجتهد، و فقیه باشد ولی علم خود را در حالت ثبوت علمی قرار دهد، نه تنها به خود ظلم کرده بلکه در هر حالی غاصب متجاوز و ظالم است ، چون از آموخته های خود در جهت بیان« انا رجل» بر آمده است.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: هر صاحب عقلی باید در زندگی خود با چهارمرحله علم آموزی ، حفظ و نگهداشتن علم، نشر علم و عمل به آموخته های ملتزم باشد.
حجت الاسلام صدیقی با بیان اینکه آیت الله العظمی بهجت با اینکه فقیه و مجتهد بودن ولی هیچگاه خود را از حضور درس استاد محروم نساختند اظهارداشت: انسان باید برای عالم شدن تشنگی علم را در خود ایجاد نماید و هیچگاه از حضور درس استاد خود را بی نیاز نبیند همانطوری که در خاطرات آیت الله العظمی بهجت وارد شده است که ایشان بعد ازبرگشتن از نجف اشرف با اینکه مجتهد و فقیهی جامع بودن در درس آیت الله العظمی بروجردی حضور می یافتند.
وی شکستن بت نفس را یکی از شرایط علم آموزی عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: خودسازی، یعنی شکستن بت نفس که تمام ریشه های حجاب از غرور بی مورد است که باعث می شود از علم استاد استفاده نکند و به دانسته های خود اکتفا نماید مانند عالمی است که جاهلانه از علم خود بهرمند می شود.
امام جمعه موقت تهران گفت: همانطوری که پیامبر اکرم فرمودند علم آموزی عبادت است ، متعلمین باید بعنوان عبدی که در محضر پرودگار حضور پیدا می کنند در محافل علمی حضور داشته باشند و از مدرس های حوزه های علمیه که محفل تشعشع نور استاد است استفاده کافی را ببرند.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با بیان اینکه علما خلفاء رسول الله هستند تصریح کرد: علما برای نشر علم خود باید کمر همت ببندند و در عصر حاضر مصداق بارز خلفاء ، علما و طلاب حوزه های علمیه هستند باید در نشر علم خود از روش رسول الله الگو گرفته و از ناملایمات روزگار ترسی نداشته باشند.
وی یکی از موفقیت های علمای بزرگ را در نشر و گسترش دانش عامل بودن آنها به علمشان دانست ، تاکید کرد: اگر می خواهیم علم و حرف ما در دل مردم تاثیر گذار باشد باید عامل به گفته های خودمان باشیم و هرآنچه از علم می دانیم به آن عمل نماییم ، همانطوری که بزرگانی همچون آیت العظمی بهاءالدینی اینچنین بودند .
امام جمعه موقت تهران در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه آیت الله بهاءالدینی و آیت الله العظمی بهجت نجوم نورانی کشور بودند اظهارداشت: حوزه های علمیه پرورش دهنده ستارگانی بود که کلامشان کلام امام صادق و رفتارشان رفتار امام صادق و اهل بیت بود بطوری که بعد از رحلت این عالمان فرزانه جهانی در تاریکی رفته است گرچه امروز هم در حوزه های علمیه امثال این بزرگان هستند ولی هرکسی دارای نوری خاص است.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد آیت الله بهاءالدینی بیان داشت: همت ، ساده زیستی، مردمی بودن، خود را در محضر خدا دیدن از ویژگی های این شخص خدایی بود که همیشه خود را در محضر خدا می دیدند و از حضور حاضر غافل نبودند.
وی آیت بهاءالدینی را مرید امام و رهبری دانست و اظهارداشت:آیتالله بهاءالدینی همیشه به نظام جمهوری اسلامی چه در زمان امام راحل و چه در زمان مقام معظم رهبری عشق می ورزیدند و همواره مسئولان را تشویق می کردند که به نظام و امام و رهبرمعظم خدمت نمایند.