به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمين محمدرضا صالح، معاون فرهنگي- تربيتي جامعةالمصطفي (ص) امروز در نشست خبری که در جامعةالعلوم برگزار شدبا تبیین و تشریح برنامههای جشنواره بینالمللی فرهنگی، هنری و تبلیغی طوبی گفت : بخشی از جشنواره طوبی به بحث بیداری اسلامی اختصاص داده شده است.
وی ادامه داد: شاخصهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و مذهبی در کشور رشد چشمگیری داشتهاند و باید یکی از ابعاد مهم انقلاب اسلامی را ابعاد فرهنگی و معرفتی آن در نظر بگیریم.
حجت الاسلام والمسلمین صالح تصریح کرد: امام خمینی (ره) انقلاب ایران را انقلابی فرهنگی بیان کرد و میتوان ابعاد فرهنگی آن را روح انقلاب ایران برشمرد.
دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی فرهنگی، هنری و تبلیغی طوبی اظهار کرد: شاخصهایی مانند تحصیلات عالی، توسعه مفاهیم دینی و قرآنی، توسعه معارف اهل بیت(ع) و .... در انقلاب اسلامی رشدی چشمگیری داشتهاند.
وی با اشاره به این که بعد ویژه انقلاب اسلامی تاثیرگذاری در عرصه بینالمللی است ادامه داد: دستاورد انقلاب اسلامی ایجاد امواج پرقدرت فکری و تحول فکری و اندیشهای در عرصه بینالملل است.
معاون فرهنگي تربيتي جامعةالمصطفي (ص) العالمیه اظهار کرد: جامعةالمصطفي (ص) العالمیه یکی از دستاوردهای بینالمللی انقلاب اسلامی در عرصه فرهنگی است، این نهاد به تربیت کادر فرهنگی برای جهان اسلام پرداخته و مدیران فرهنگی را برای کشورهای اسلامی تربیت کرده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر گفتمان تشیع و انقلاب اسلامی در جهان تبدیل به گفتمان عمومی شده است بیان کرد: فارغالتحصیلان جامعةالمصطفی توانستهاند با حرکات علمی - فرهنگی متناسب با نیازهای جوامع پیام انقلاب اسلامی و امام راحل را در بستر علمی و فرهنگی به جهان عرضه کنند.
حجت الاسلام والمسلمین صالح تصریح کرد: تعریفی که رهبر معظم انقلاب اسلامی از صدور انقلاب داشتهاند تصریح کردند که منظور ما از صدور انقلاب صدور نظامی و سیاسی نیست بلکه صدور فرهنگی انقلاب است.
دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی فرهنگی، هنری و تبلیغی طوبی اظهار کرد: این جشنواره با هدف ارزیابی و معرفی آثار فرهنگی و هنری طلاب، همسران و فرزندان آنها تاسیس شده است و هر دو سال یک بار برگزار میشود.
وی عنوان کرد: جشنواره طوبی در 7 بخش ادبیات، هنرهای نمایشی، تجسمی، نشریات، فضاهای سایبری و پایگاههای اطلاعرسانی، رسانههای سنتی و تبلیغی و مدیریت فرهنگی برگزار میشود.
صالح با اشاره به اینکه جشنواره طوبی در 33 رشته برگزار میگردد اظهار کرد: در مرحله اول 16 هزار اثر به دبیرخانه چهارمین جشنواره طوبی ارسال شده است که این آمار در دوره قبل 1200 اثر بوده است.
وی تصریح کرد: در ارزیابی اولیهای که انجام شده است 11 هزار اثر پذیرفته شدهاند که از 52 ملیت مختلف در جشنواره شرکت خواهند کرد که این آمار در دوره قبل 17 کشور بوده است.
دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی فرهنگی، هنری و تبلیغی طوبی اظهار کرد: در این جشنواره به بیداری اسلامی توجه ویژهای شده است و در بخش شعر 20 اثر، 8 اثر در قطعه ادبی، 5 اثر در داستان، 100 اثر در گرافیک و 200 اثر در بخش عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه 100 فیلم مستند با محوریت بیداری اسلامی توسط طلاب غیر ایرانی تولید و به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است بیان کرد: چهارمین جشنواره بینالمللی فرهنگی، هنری و تبلیغی طوبی 27 بهمنماه در سالن قدس مدرسه امام خمینی (ره) برگزار میشود.