پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

امام جمعه شهرستان تالش ، تربیت کارشناسان مسایل دینی به ویژه در حوزه بانوان را از جمله مهم ترین برکات وجودی حوزه های علمیه خواهران در کشور عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سفر سال گذشته به شهر مقدس قم در خصوص ضرورت تحصیل خواهران طلبه در حوز های علمیه، ابراز داشت: تربیت کاشناسان مسائل دینی، مربیان و معلمان معارف اسلامی و مبلغان کارآمد از جمله اهداف کاربردی برای تحصیل و فراگیری علوم دینی توسط خواهران طلبه است.

 وی افزود: علاوه بر موارد ذکر شده وجود مدرسه علمیه در یک شهرستان باعث می شود تا مشکلات این شهرستان در زمینه مسائل مربوط به تبلیغ در میان بانوان، امام جماعت مدارس دخترانه و بیان مسائل احکام مربوط به خواهران، به مراتب کمتر از شهرستان هایی باشد که حوزه علمیه در آنها وجود ندارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گیلان همچنین اظهار داشت: تعداد شش مدرسه علمیه در شهرستان های رشت، رودسر، انزلی، صومعه سرا، تالش و رودبار با توجه به ظرفیت تحصیلی موجود آماده پذیرش از خواهران علاقه مند به فراگیری علوم دینی می باشد.

وی با اشاره به آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران استان گیلان برای سال تحصیلی 92-91، گفت: مهلت ثبت نام داوطلبان خواهر برای تحصیل در مدارس علمیه استان از 15 بهمن ماه آغاز و تا پایان 28 اسفندماه ادامه خواهد داشت.

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان با بیان اینکه هم اکنون مدارس علمیه خواهران مدرک سطح دو آموزشی را به فارغ التحصیلان از این مراکز ارائه می کند، ادامه داد: داشتن مدرک دیپلم با حداقل معدل 12، قبولی در آزمون ورودی و  مصاحبه از جمله شرایط و مراحل گزینش حوزه علمیه خواهران در استان گیلان می باشد.

وی خاطرنشان کرد: خواهران حوزوی، موظفند حداقل طی 10 نیم سال تحصیلی یعنی پنج سال و حداکثر با پشت سرگذاشتن 14 نیم سال تحصیلی یعنی هفت سال، دوره سطح دوم حوزوی را با موفقیت طی کنند.

امام جمعه تالش در خاتمه با بیان اینکه مدیریت حوزه علمیه گیلان دارای سه معاونت آموزش، اداری مالی و فرهنگی پژوهشی می باشد، افزود:همچینین این مدیریت از یک دفتر ساماندهی برای انجام امور مربوط به مدارس علمیه در دست تأسیس و یک مسئول دفتر تشکیل شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha