پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدیر حوزه علمیه استان قم به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا‌(س) با استناد به کتب اهل سنت ماجرای محبت پیامبر‌(ص) به حضرت زهرا(س) و اعتراض عایشه در این خصوص را تشریح کرد.

به گزارش خبر گزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال امروز در مراسم محفل انس با قرآن کریم و اهل بیت(ع) درمدرسه علمیه رسالت قم، ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (س) اظهارداشت: قرار گرفتن در جمع نورانی علما انسان را سبک وخستگی‌های روزمره را مرتفع می‌کند، چرا که در مکتب حضرت زهرا (س) به کسب، علم و معرفت مشغول هستند.

وی با بیان این که روایات شیعه و اهل سنت از بزرگی حضرت زهرا (س) نام می‌برند افزود: به تصریح روایات شیعه و اهل سنت منشا خلقت بشریت وجود مقدس حضرت صدیقه طاهره‌(س) هستند، شخصیت بزرگی که توسط پیامبر(ص) به عنوان الگوی برجسته و سنبل تمام عیار بشریت به جهانیان معرفی شدند .

مدیر حوزه علمیه استان قم با اشاره به روایات وارده اهل سنت و تشیع بیان داشت: حضرت زهرا (س) شخصیتی است که زبانزد نویسندگان و شیعه سنی بوده است، به طوری که ترمزی روایتی را با سلسله سند‌های خود به عایشه می‌رساند؛ که عایشه می‌گوید؛ من به کرار بوسیدن پیامبر‌(ص) حضرت زهرا (س) را دیدم و هرگاه که او را می‌بوسید می‌گفت؛ من بوی بهشت را استشمام می‌کنم، لذا من به پیغمبر اعتراض کردم که چرا این همه محبت به زهرا می‌کنید! پیغمبر فرمودند؛ زهرای اطهر (س) انسیه حوراء هستند، بار دیگر پرسیدم یا رسول‌الله انسیه الحورا یعنی چه؟ نبی مکرم اسلام فرمودند؛ زمانی که به معراج رفته بودم، برادرانم جبرائیل و میکائیل همراه من بودند به یک درختی رسیدیم، عطر آن درخت تمام مناطق را گرفته بود،‌ از جبرائیل سئوال کردم این درخت چیست؛ جواب دادند؛ این درخت از نورانیت حضرت زهرای اطهر است، دوهزار سال قبل از خلقت آدم خدای متعال نور او را خلق کرد و از نور او، این درخت معطر گشته، سپس سیبی از آن درخت چید و به من داد فرمودند؛ سیب را با خدیجه کبری نصف کن و بعد از خوردن سیب، وجود مقدس حضرت زهرا (س) به وجود آمدند.

مدیر حوزه علمیه استان قم با اشاره به سالروز تولد حضرت امام‌(ره) تصریح کرد: حضرت امام(ره) احیا گر مکتب اهل بیت (ع) در کشور بودند، اگر ایشان نبودند مکتب ناب اسلام که باید در جامعه حاکم باشد رخت بر می‌بست و اسلام آمریکایی در کشور حاکم می‌شد.

وی ادامه داد: امام خمینی همچون اجداد بزرگوارشان همه هستی خود را برای احیای اسلام وقف کرد و امروز ثمره آن جنبش‌های جهان اسلام است که به برکت قیام آن یار سفر کرده به وجود آمدند.

حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال در ادامه تصریح کرد: ما افتخار می‌کنیم در حوزه‌های علمیه مشغول کسب علم و معارف هستیم، ولی برای رسیدن به مقامات عالی و معنوی به دو بال معنویت و علم نیاز داریم .

وی با اشاره به روایتی درخصوص برخی از علوم، افزود: برخی علوم هیچ گونه فائده‌ای برای انسان ندارد، تنها علمی مفید است که خیر دنیا و آخرت را تامین نماید، لذا نبی مکرم اسلام تصریح کردند؛علم سه چیز است، «آیه محکمه فریضه عادله و سنت قائمه» و یا اینکه علم یا فقه یا اخلاق و یا اعتقادات می‌باشد، آن چه غیر این‌ها باشد فضل به شمار می‌آید .

مدیر حوزه علمیه استان قم با بیان این که ملاک سطح یک حوزه فراگیری و تسلط به علوم پایه است تاکیدکرد: برای فهم قرآن و کلمات نورانی آن تنها علوم کاربردی پایه، کار ساز است؛ بنابراین طلاب نباید برای ارتقاء پایه‌ها عجله کنند بلکه باید در علوم پایه ممارست نموده تا با اشراف به مبانی دروس دیگر پایه‌ها را با تسلط طی کنند.

وی صرف فراگیری علم را ناقص دانست و خاطر نشان کرد: افرادی که علم می‌آموزند باید در قدم اول خودشان عامل به آن باشند زیرا عالم بدون عمل خود و مردم را بیچاره خواهد کرد . همان طوری که امام علی (ع) می‌فرمایند قوام دین دنیا به چهار چیز بستگی دارد که یکی از آنها عالم با عمل است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha