به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، مدیر مرکز اسلامی هامبورگ با اشاره به برخی اظهار نظرهای نادرستی که در مورد اسلام صورت می گیرد اظهار داشت: متاسفانه گاهی از اوقات اظهار نظرهای نادرستی از سوی افراد و گروههای مختلف در رابطه با اسلام شنیده می شود که هیچ گونه سنخیتی با اسلام ناب و حقیقی ندارد. در این راستا عده ای اسلام را به عنوان دین خشونت معرفی می کنند در حالی که اسلام، دین رأفت و محبت است.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی ادامه داد: اسلام با هر گونه خشونت و ترور و ایجاد رعب و وحشت در جامعه مخالف است. علمای بزرگ اسلام نیز چه شیعه و چه سنی با حرکتهای خشونت آمیزی که گاهی از سوی افرادی ناآگاه و به نام اسلام اتفاق می افتد مخالفند. همچنین ما بر اساس آموزه های نورانی و مقدس اسلام، مسئله اهانت به مقدسات هر دینی را به شدت محکوم کرده و با آن مخالفیم.
وی در خصوص سابقه دار بودن این نوع نسبتها اظهار داشت: در گذشته نیز به گونه ای دیگر چنین نسبتهایی به اسلام داده می شد و بر همین اساس برخی اسلام را ظاهری و فردی می دانستند بدون آن که به جنبه های باطنی و اجتماعی آن توجه داشته باشند و حال آنکه با مرور اجمالی آیات قرآن کریم جامعیت اسلام نسبت به مسائل فکری و عقیدتی، اخلاقی و عملی، فردی و اجتماعی، عقلی و شهودی به دست می آید. ای کاش رسانه های خبری دنیا اجازه می دادند که عالمان متخصص اسلام، دیدگاههای صحیح اسلام را که از قرآن و کلمات پیامبر اکرم (ص) و اولیاء الهی برداشت می شود را به بشریت معرفی می کردند .
مدیر مرکز اسلامی هامبورگ در بخش دیگر ی از سخنان خود با تاکید بر اینکه دین اسلام دین عدالت، محبت، عقلانیت، امنیت و معنویت است، در خصوص عدالت قضائی که از ابعاد عدالت اجتماعی است اظهار داشت: با مطالعه سخنان و بررسی سيره حضرت امام علي(ع) مخصوصا در چند سال حکومتداری آن حضرت، به این نکته برجسته زندگی ایشان پی می بریم كه آن حضرت براي عدالت و قضاوت عادلانه اهميت بسیار زیادی قائل بودند، به گونه ای که امروزه به عنوان نماد عدالتخواهي در جهان مطرح هستند. همچنانکه برخی از دانشمندان مسيحي نيز به اين نماد اعتراف كرده و حتی آقای جرج جرداق كتابي به نام « امام علي صداي عدالت انساني » می نویسد که مناسب است اين كتاب مورد مطالعه همه مسلمانان و مسيحيان قرار گيرد.
وی خاطر نشان کرد: حضرت علی (ع) به هیچ وجه اجازه نمی داد که به کسی کوچکترین ظلمی وارد شود و بلکه شهادت آن حضرت نیز به خاطر شدت عدل او بوده است. آنچه كه در این بین مهم است اين است كه عدالت در واقع آن چهره زيباي دفاع از مظلوم و مستضعف و مستمند است و به واسطه تحقق عدالت است كه ظالم و ستمگر هيچ جايگاهي در جامعه نخواهند داشت.
بدون شک این نوع اظهار نظرهای نادرست و یا افراطی و تفریطی یا ناشی از جهل و نادانی نسبت به منابع اصیل اسلام است که بدون توجه به آموزه های پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (ع) مطالبی را به اسلام نسبت می دهند و یا آنکه پشت پرده این نوع اظهار نظرها عده ای در صدد هستند که با اسلام به عنوان یک دین الهی و آسمانی مبارزه کنند و حال آنکه با نورانیتی که در احکام اسلام وجود دارد هیچگاه به هدف خود نخواهند رسید.