به گزارش خبرگزاری حوزه حجتالاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی ظهر امروز در درس اخلاق طلاب مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی، وابسته به جامعة المصطفی که در حسینیه قدس این موسسه برگزار شد با اشاره به دو بعد اخلاق اسلامی و سکولار گفت: مبنای اخلاق سکولار، عقلایی عرفی و دنیایی، زشتی و زیبایی دنیا است که در غرب هم امروز به عنوان اخلاق محیط زیست ، پزشکی و ... مورد بحث قرار میگیرد.
رییس جامعة المصطفی با بیان اینکه ویژگی اخلاق سکولار این است بر پایه عقل و زشتی و زیباییهای دنیوی طراحی شده است، افزود:سقف اوج این اخلاق و دستاوردهای آن تنها در این دنیا است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، به اخلاق دینی و اسلامی در دو بعد دنیایی و اخروی آن اشاره کرد و بیان داشت: ما باید در حوزه این اخلاق را دنبال کنیم.
وی اظهار داشت: اخلاق دینی و اسلامی مبتنی بر برهان است و به هستی، نگاه ویژهای دارد و اساس آن توحید است و سقف آن نیز فراتر از دنیا است.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با بیان این که اخلاق اسلامی، الهی و وابسته به عالم غیب است، گفت: اگر میخواهیم اخلاق را درست کنیم باید پایه را بسازیم و آن نگاه به توحید است و اگر ریشه توحیدی شد تمام ابعاد انسان الهی میشود.
رییس جامعة المصطفی با توصیه به طلاب غیر ایرانی بیان داشت: ایام جوانی و تحصیل خواهد گذشت و باید امروز بر آینده خود و اسلام فکری کنیم و اگر بخواهیم ناصر دین خدا باشیم باید خیلی تلاش کنیم که مهمترین آن رویکرد توحیدی است.
وی با بیان اینکه امروزه همه راههای هدایت در حوزه علمیه قم که مروج احکام ناب اسلام و مکتب اهلبیت(ع) است، جمع میباشد، اظهار داشت: باید تاثیرگذار باشیم و راههای هدایت را پیدا نمود و به دانش،محتوا و ابزارهای تبلیغی مجهز شویم تا بتوانیم از آن برای نشر اسلام استفاده کنیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:وقتی علم،دانش،رسانه و هنر به کار میآید که خود، عالم و عامل اخلاق باشیم و روح توحیدی به همه تلاشهای ما حاکم باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود فضیلت ماههای رجب،شعبان و رمضان را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت:حقیقت ملکوت این ماهها به روی همه باز نیست باید خود را بیشتر آماده نماییم و مراقبه و محاسبه داشته باشیم تا بتوانیم به ملکوت این ماهها وارد شویم.
حجتالاسلام والمسلمین اعرافی گفت: عالمان سوء و محصلان دین که به معارف اخلاق ترتیب اثر ندهند در معرض آسیب هستند و مضر برای دیگران میشوند.