پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

رییس مرکز تحقیقات رایانه‌‌ای حوزه علمیه اصفهان با اشاره به فعالیت های گسترده حوزه های علمیه در فضای مجازی، گفت: حوزه های علمیه در فضای مجازی از دانشگاه‌ها پیشی گرفته است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمد سجادی در دومین همایش مولفان حوزوی در فضای مجازی اظهار داشت: با وجود محدودیت هایی که وجود دارد، حوزه توانسته است در بحث های سایبری از دانشگاه پیشی بگیرد.

وی تولید کتابخانه های دیجیتال در خصوص ائمه (ع) و ارائه احادیث ایشان در قالب کتابخانه های دیجیتال و فضای مجازی را از نمونه فعالیت های حوزه های علمیه در این عرصه برشمرد و  افزود: نرم افزارهای مقابله با فرقه های مختلف در فضای اینترنت و دیجیتال در دسترس مردم قرار گرفته است.

رییس مرکز تحقیقات رایانه‌‌ای حوزه علمیه اصفهان گفت: سایت هایی مانند تبیان و راسخون دارای رتبه های 17 و 18 در کشور هستند و جزء پربازدیدترین سایت های کشورند.

وی با بیان اینکه امر و نهی در فضای مجازی بسیار محدود است، گفت: در سیاست گذاری های فرهنگی در عرصه سایبری باید 15 سال آینده را نگریست، زیرا در آینده فناوری های جدیدی به وجود می آید و نیازمند محتوای ما است.

حجت الاسلام والمسلمین سجادی گفت: در فضای مجازی نمی توان مدیریت متمرکز داشت و از همین رو باید با رصد فضای سایبری عوامل توفیق سیاستگذاران فرهنگی فراهم شود.

وی با بیان اینکه مصرف محتوا در اینترنت فرهنگ حاکم بر این رسانه را بوجود می آورد، تاکید کرد: خالی شدن فضای مجازی از معنویت همانند خالی شدن رگ های بدن از خون است.

رییس مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه جایگاه فضای سایبری در ایران در حد ایده آل است، ادامه داد: هر چند این فضا در ابعاد سیاسی، اخلاقی و اعتقادی با بداخلاقی‌هایی نیز مواجه است، ولی ظرفیت های خوبی برای استفاده صحیح دارد.

وی گفت: البته باید مراقب بود فرزندان بدون حضور والدین از این فضا استفاده نکنند زیرا در غرب نیز والدین از قرار دادن رایانه در اتاق های بچه ها و تنها رها کردن آنها خوداری می کنند.

این حوزوی فعال در عرصه مجازی با اشاره به توانمندی های ایران در اینترنت، بیان داشت: امروز به تحقیق می توان گفت وبلاگ ها و محتویات ارزشی رسانه های مجازی بیش از محتویات غیر ارزشی آن است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha