به گزارش خبرگزاری حوزه،محمدابراهیم سهرابی، طراح این اثر گفت: قرائت، حفظ، كتابت و انس با قرآن كريم به منظور درك مفاهيم عالي آن، جهت عمل به اوامر و نواهيِ پروردگار عالَم، از بهترين اعمال امّت اسلامي بشمار ميرود و اين مهم بدون رعايت تجويد، كه باعث تغيير معنا ميشود ، خصوصاً در مورد نماز، موجب بطلان آن ميگردد .
وی افزود: فراگيري علم شريف تجويد بر امّت مسلمان لازم ميباشد، بنابراين آموزش قواعد تجويدي، از زمانهاي دور در قرآنهاي قديمي معمول بوده است، هرچند بدليل ريز نويسي و قديمي بودن خط فارسي و محدوديت مباحث آموزشي، خيلي مورد توجه و استقبال قرار نمي گرفت.
طراح القرآن المبارک با اشاره به اینکه هنر رنگ آمیزی قرآن کریم از زمانهای دور مد نظر برخی قرآن پژوهان بوده است، بیان کرد: با توجه به وجود نمونه های مشابه، امتیازات این اثر در رنگ آمیزی کامل تمام حرکات و برخی از حروف در همه صفحات، با استناد به نمونه های تاریخی میباشد .
سهرابی خاطرنشان کرد: از امتیازات این اثر می توان به رعايت حداقل سي قاعده تجويدي بهواسطه رنگ آميزي، بكارگيري رنگهاي جذاب برای توجه قرآن پژوهان، رعايت اصل آموزش قواعد تجويدي در رسم الخط، بكارگيري 14 رنگ در متن و بيان توضيحات و دلايل رنگ آميزي به همراه توضیحات مختصر تجویدی در صفحات پاياني قرآن العظیم اشاره کرد.
طراح القرآن المبارک ادامه داد: با رنگ آمیزی حروف خط استاد مصطفي اشرفي به روش خاص، امیدوارم تحوّل ديگري در زيبايي كتابت و آموزش تجويد در رسم الخط قرآن كريم ایجاد شود.
وی در پایان هدف از طراحی این قرآن را زیبایی، آموزش مبتدی، راهنما و الگوی اساتید ، مربیان و معلمان محترم عنوان کرد.
گفتنی است، القران المبارک (مصحف تجویدی) با طراحی و تنظیم محمدابراهیم سهرابی، از سوی چاپخانه علوی قم در 5 هزار نسخه منتشر شده است.