یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

بارها جامعه مدرسین در جلساتی با مسئولان صداوسیما این مطالب را مطرح کرده است، ولی تا کنون شاهد اقدام خاصی در این عرصه نبوده‌ایم.

عضو خبرگان رهبری با ضروری دانستن مقابله با بدحجابی، از کم توجهی صداو سیما در این عرصه انتقاد کرد.

آیت‌الله ممدوحی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به فعالیت‌های گسترده از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی درباره عفاف وحجاب اظهار داشت:‌ در کنار این فعالیت‌ها، سایت‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای نیز در حال تلاش و فعالیت هستند. این‌ها به خانه‌ها و در اتاق خواب‌های مردم نفوذ کردند  و تأثیر خود را می‌گذارند.

وی با اشاره به روش‌های انجام شده درباره عفاف و حجاب، اظهار داشت:‌ زمانی که شخصی با بدحجابی در خیابان‌های شهر حضور می‌یابد، می‌خواهد نوعی اعلام مخالفت با نظام اسلامی داشته باشد که در برابر این حرکت سیاسی، باید برخورد سیاسی داشت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد:‌ در مقابل حرکت‌های سیاسی، مقابله کردن با کارهای تبلیغی اشتباه است. کار سیاسی، برخورد سیاسی می‌خواهد که باید توسط نیروهای نظامی و انتظامی انجام شود.

وی با تأکید بر این که چنین برخورد‌‌هایی با بدحجابی با فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی منافاتی ندارد، افزود: دراین عرصه،‌ صداوسیما به عنوان رسانه ملی که در تمامی خانه‌های نفوذ دارد،‌ نقش اساسی دارد. صداوسیما باید در پربیننده‌ترین ساعات پخش،‌ برنامه‌های چون برگزاری میزگردها، نشست‌ها و... ارائه نماید.

آیت‌الله ممدوحی افزود: صداوسیما باید مفاسد را جلوه دهند، از گرفتاری‌های خانواده‌هایی که بر اثر این مفاسد از هم پاشیده شده‌اند، جوانانی که در گوشه و کنار شهر افتاده‌اند، کودکانی که در این عرصه بی سرپرست شده‌اند و... ‌فیلم بگیرند و برای مردم پخش کنند.

وی افزود: اگر حتی یک هفته چنین برنامه‌هایی از صداوسیما پخش شود، جامعه از نظر عفاف وحجاب تفاوت‌های زیادی نسبت به گذشته پیدا خواهد کرد، اینکه گفته می‌شود کار فرهنگی می‌کنند، خلاف واقع است، کار فرهنگی نمی‌شود. اگر صداوسیما در هفته دو شب به جای پخش فیلم‌های مستند سوسک،‌ خرچنگ و میمون چنین مسائلی را نمایش دهد، شاهد تأثیرات گسترده‌ای در این عرصه خواهیم بود.

عضو خبرگان رهبری با تأکید بر این که این افراد یا نمی‌خواهندکاری کنند و یا این که نمی‌دانند چه باید بکنند، افزود: کار روحانیت دراین عرصه، تبلیغ است و کاری که بر دوش صدا و سیماست، نشان دادن افرادی است که گرفتار فساد شده‌اند تا مردم از آنها درس عبرت بگیرند.

وی در پایان خاطرنشان کرد:‌ بارها جامعه مدرسین در جلساتی با مسئولان صداوسیما این مطالب را مطرح کرده است، ولی تا کنون شاهد اقدام خاصی در این عرصه نبوده‌ایم.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha