مدیر پایگاه مجلات تخصصی نور(نورمگز) در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، هدف از ارائه این قابلیت های ویژه را تسهیل در امر تحقیق و پژوهش محققین و پژوهشگران حوزه ودانشگاه عنوان کرد و گفت: "تقویت ابزارهای بازنمایی اطلاعات"، "امکان نمایش مقالات مشابه برای هر مقاله" ، " امکان قابلیت جستجو و استخراج محتوا"، "استخراج و عرضه فایل های ارجاع مقالات"، "ارائه خلاصه آمار از مقالات پدیدآور"، "نمایش مجلات بر اساس رتبه علمی و زبان" و"تغییر گرافیک و بصری سازی متناسب" از جمله تغییرات انجام شده است.
حجت الاسلام مهدی امینی مقدم با اشاره به تغییرات قسمت "جستجو و استخراج محتوا" اظهارداشت: "امکان پالایش لیست های مختلف از مجلات و مقالات"،" جستجو در عناوین مجلات"، "جستجو در مقالات مجله"، "جستجو در مقالات پدیدآور"، "جستجو در متن مقاله" از قابلیت های این قسمت می باشد.
وی ادامه داد: " افزایش فیلترهای جستجوی پیشرفته"، "جستجوی ساده همزمان در مقالات و مجلات"، "استخراج و عرضه فایل های ارجاع مقالات"، "ارائه خلاصه آمار از مقالات پدیدآور"، "نمایش مجلات بر اساس رتبه علمی و زبان" از دیگر جمله تغییرات این بخش مهم است.
این محقق و پژوهشگر حوزوی خاطرنشان کرد: پايگاه مجلات تخصصی نور از مجموعه پایگاه های مركز تحقيقات كامپيوتری علوم اسلامی است که وظيفه شناسايی و عرضه مجلات تخصصی علوم انسانی و اسلامی را بر عهده دارد .
مدیر پایگاه مجلات تخصصی نور(نورمگز) گفت: بر كسی پوشيده نيست كه امروزه مجلات به ويژه در حوزه موضوعات تخصصی، به یکی از مهمترین ابزارهای تولید، عرضه، نقد و استفاده از علوم تبدیل شده است.
حجت الاسلام امینی مقدم ادامه داد: درج هزاران شماره از صدها عنوان مجله تخصصی در قالب موضوعات مختلفی از جمله "قرآن و حدیث"، "فلسفه، کلام و عرفان"، "فقه، اصول و حقوق"، "کتابداری و اطلاع رسانی"، "روان شناسی"، "اقتصاد"، "هنر"، "مدیریت"، "حقوق"، "علوم انسانی" و ... این پایگاه را به یکی از مهمترین بانکهای اطلاعات مجلات در زمینه علوم اسلامی و انسانی معرفی کرده است.