حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدرضا آقا میری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، مستقر در بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، با اشاره به ظرفیت های قرآنی حوزه های علمیه، برپایی نمایشگاه قرآن را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: شرکت حوزه در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، گام های مسرت بخشی است اما متأسفانه این گام ها ابتدایی است.
وی افزود: در حوزه های علمیه، غیر از مدارس علمیه هر استان، شهر و منطقه که خود یک مؤسسه بزرگ هستند، بیش از 800مؤسسه و مرکز فعال علمی و پژوهشی وجود دارد، اما کسی از فعالیت ها و آثار تولیدی آن اطلاع ندارد.
عضو هیئت منصفه مطبوعات، با بیان این که حوزه های علمیه باید نمایشگاه اختصاصی غیر از نمایشگاه قرآن داشته باشند، بیان داشت: از مجموع فعالیت های حوزه در کشور، کسی خبر ندارد و باید سالانه و در ایام خاص، نمایشگاه اختصاصی از آثار مراکز و مؤسسات علمی و پژوهشی حوزه برپا شود تا مردم با این فعالیت ها آشنا شوند.
وی اضافه کرد: حوزه های علمیه خواهران دارای ظرفیت بسیار گسترده ای هستند و این ظرفیت در طی 12سال اخیر تا کنون، روز به روز، رونق بیشتری پیدا کرده است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان تهران گفت: هزاران رساله و پایان نامه در حوزه های علمیه خواهران در موضوعات مختلف از جمله قرآن وجود دارد که باید آن ها را در معرض دیدی جامعه علمی کشور قرار دهیم.
وی با بیان این که یکی از مدارس علمیه خواهران استان تهران، دایرة المعارف حضرت خدیجه(س) را با 4هزار حدیث تولید کرده است، گفت: نمایشگاه ها می توانند معرض خوبی برای درک ظرفیت های حوزه های علمیه باشند.