رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به اهمیت تبلیغ معارف اهل بیت(ع)، تبلیغ را از شئونات اصلی عالمان دینی عنوان کرده و اظهارداشت: یکی از ویژگی های اصلی تبلیغ، رساندن پیام با زبانی رسا و شیوا است؛ یعنی پیام باید گویا باشد تا همگان آن را دریافت کنند.
وی ادامه داد: انبیاءالهی پیام را در قالب های جذاب به مردم ابلاغ می کردند و مردم نیز با پیام ها ارتباط برقرار می کردند.
رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با تاکیدبراین که تبلیغ باید متناسب با نیاز مخاطب باشد، تصریح کرد: در زمان حاضر باید متناسب با شرایط و ابزارهای نوین تبلیغاتی، پیام ها قالب گذاری شود.
وی با تاکید بر این که پیام اسلام جهان شمول است، یادآورشد: پس از انقلاب یکی از وجوه اصلی که به آن توجه ویژه شد، مسئله تبلیغ در داخل و خارج کشور بود و حضرت امام(ره) نیز در همین راستا و با توجه به اهمیت موضوع دستور تاسیس سازمان تبلیغات را صادر کردندتا این امرمهم ساماندهی گردد.
*تاکید بر بهره گیری از امکانات نوین در تبلیغ
حجت الاسلام و المسلمین بی ریا در ادامه سخنان خود با تاکید بر بهره گیری از امکانات نوین در تبلیغ دین به نقش رسانه های سنتی مخصوصا منبر اشاره کردو گفت: هر چه هم که زمان بگذرد، منبر بازهم جایگاه خود را داشته و هرگز متروک نشده و تازگی دارد.
وی اضافه کرد: این رسانه عجین با مسجد است و تاثیری که در تبلیغ چهره به چهره وجود دارد در دیگر رسانه ها نیست.
*از تبلیغ چهره به چهره غافل نشویم
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به گسترش وسایل ارتباط جمعی، بر ورود طلاب به عرصه های مجازی تاکید کردو ابرازداشت: امروز باید از همه ابزارهای نوین و موجود برای تیلغ دین بهره ببریم؛ البته هرگز نباید تبلیغ چهره به چهره فراموش شود؛ چرکه مجاری الکترونیکی با واسطه است، ولی منبر بدون واسطه و مستقیم است.