پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدیر اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی فقه، موفقیت برنامه های قرآنی وحدیثی تابستانه طلاب غیر ایرانی این مجتمع را مباحثه های منظم و دقیق بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مهدی معتمدی، در آئین اختتامیه فعالیت های قرآنی و حدیثی تابستانی مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) که در مسجد این مجتمع برگزار شد، با اشاره به کیفیت و کمیت این برنامه ها، اظهار کرد: در روز های گرم تابستانی امسال، شاهد حضور 120 طلبه این مجتمع در برنامه های قرآنی و حدیثی بودیم.

وی افزود: از نکات قابل توجه در این دوره از کلاس های قرآنی این بود که طلاب در ماه مبارک رمضان با زبان روزه از ساعات آغازین صبح در مجتمع حضور می یافتند و به مباحثه و حفظ قرآن کریم و نهج البلاغه می پرداختند.

مدیر اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی فقه با بیان این که در این برنامه ها شش استاد قرآنی و حدیثی با ما همکاری نمودند، خاطرنشان کرد: رمز موفقیت این برنامه ها را می توان در اجباری کردن مباحثه متون ارائه شده دانست.

این استاد حوزه،بیان کرد: در ابتدای کار پذیرش ضرورت مباحثه با دیگر فراگیران برای طلاب سخت بود، اما بعد از چندی خود دریافتند که بحث  علمی با دیگر طلاب تا چه اندازه در پیشرفت قرآنی و حدیثی آنها مؤثر است، بنابراین به مباحثه های منظم و دقیق روی آوردند.

وی عنوان نمود: برای نمونه، مباحثه در کلاس های تجوید و صوت و لحن، بسیار ملموس است و به شکل نظری نمی توان این علوم را به فراگیر انتقال داد.

مدیر اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی فقه، با اشاره به برگزاری کرسی تلاوت روزانه، ادامه داد: ده صبح هر روز، همه فراگیران دوره ها در مسجد مجتمع جمع می شدند و شروع به قرائت تحقیق قرآن و ارائه محفوظات روز قبل خود در مقابل همگان می نمودند که این موضوع تأثیر به سزایی در قوت قلب و اعتماد به نفس طلاب داشت.

حجت الاسلام والمسلمین معتمدی با اظهار این که آشنایی قرآن آموزان و فراگیران با یکدیگر، یکی دیگر از فوائد این کرسی های تلاوت بود، که انگیزه ای دوچندان برای آنها ایجاد می کرد، بیان کرد: برگزاری مسابقات هفتگی میان فراگیران از دستاورد دیگر ما در این برنامه ها بود. در این مسابقات، طلاب خود را به شکل روزانه آماده می کردند تا در روز پایانی هفته اجرای موفقی داشته باشند.

مدیر اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی فقه، در پایان، اضافه نمود: فراگیران قرآنی، نباید همت خود را به اندازه تلاوت معمولی قرآن قرار دهند، بلکه اگر به انگیزه اجرای تلاوت در سطح بین المللی تلاش داشته باشند، شاید موفق شوند که به اندازه معمول تلاوت قرآن را فرا گیرند.

گفتنی است که در پایان این اختتامیه، از آقایان ذاکر حسین خلیلی، از افغانستان در حفظ خطبه های نهج البلاغه، ابرار حسین طوری، از پاکستان در حفظ حکمت های نهج البلاغه، مهدی محمدی، از افغانستان در حفظ جزء سی قرآن کریم، ذاکر حسین خلیلی، از افغانستان در حفظ شش جزء قرآن کریم، سید صالح صالحی، از افغانستان در بخش ترتیل، محمد علی رحیمی، از افغانستان در صوت و لحن تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha