پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 293066
۱۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۸

دانشنامه حضرت زهرا(س) با افزايش 300 مطلب و در مجموعه با 883 مطلب شامل مقاله، گزيده كتاب، پرسش و پاسخ و چكيده پايان‌نامه به همت محققان و پژوهشگران پایگاه اطلاع رسانی اسلامی حوزه نت، در فضای مجازی قرار گرفت.

مدیر پایگاه حوزه نت در گفت وگو با خبرگزاری حوزه هدف از به روزرسانی اين دانشنامه تسهيل در امر پژوهش و تحقيق محققان و پژوهشگران حوزه و دانشگاه عنوان کرد.

حجت الاسلام احمد اکبری افزود: در دانشنامه حضرت فاطمه زهرا(س) كليه اطلاعات با طبقه‌بندی 883 مطلب در قالب 19 نمايه جهت مشاهده و استفاده كاربران ارائه شده است.

وی با اشاره به نمايه‌های اصلی اين دانشنامه بيان داشت: «ولادت فاطمه(س)»، «حضرت فاطمه (س) در دوران رسالت»، «حضرت بعد از رحلت پدر»، «شهادت و دفن حضرت زهرا (س)»، «زيارت ام‌ابيها (س)»، «صفات آسمانی صديقه­ كبری(س)» و «سيره و آموزه‌های رفتاری حضرت زهرا (س)» از جمله نمايه‌های اين دانشنامه است.

این محقق پژوهشگر حوزوی، ادامه داد: «احاديث و آموزه‌های گفتاری حضرت(س)» و «فاطمه زهرا (س) و زن» را از نمايه‌های اصلی معرفی و اعلام كرده است: «فاطمه (س) و فاطميون»، «زنان راوی احاديث حضرت فاطمه (س)»، «حضرت(س) در آئينه قرآن و احاديث» و «حضرت فاطمه(س) از نگاه ديگران» از دیگر نمايه‌های خواندنی اين دانشنامه می باشند.

مدیر پایگاه حوزه نت خاطرنشان کرد:‌ علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به این دانشنامه از مطالب عناوینی از جمله «ولادت فاطمه(س)»، «حضرت فاطمه (س) در دوران رسالت»، «حضرت بعد از رحلت پدر»، «شهادت و دفن حضرت زهرا (س)»، «زيارت ام‌ابيها (س)»، «صفات آسمانی صديقه كبری(س)» و «سيره و آموزه‌های رفتاری حضرت زهرا (س)» بهره گیرند.

حجت الاسلام اکبری یادآور شد: « كوثر پيامبر(ص)در آئينه شعر و ادب»، «پرسش و پاسخ درباره حضرت زهرا (س)»،«كتاب، كتاب‌شناسی، مقاله‌شناسی و نرم‌افزارهای فاطمی» همچنين «پايان‌نامه‌های فاطمی»، «ويژه‌نامه‌های ام‌الائمه(س) در مجلات» از ديگر نمايه‌های دانشنامه حضرت فاطمه زهرا(س) هستند.

وی ادامه داد:‌ «فدک»، «خطبه فدكيه»، «فاطمه(س) و رفتار زنان در خانواده»، «فاطمه (س) و فعاليت اجتماعی زنان»، «تسبيح حضرت فاطمه(س)، پلكان ملكوت»، «مقام علمی و مصحف حضرت فاطمه(س)»، «فاطمه زهرا(س) الگوی كامل» از جمله ديگر نمايه‌های اين دانشنامه می باشند.

حجت‌الاسلام اکبری به نمايه‌های ديگری از جمله «كتاب‌شناسی حضرت زهرا (س)» و«معرفی نرم‌افزارهای فاطمی» اشاره و تصريح كرد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت استفاده از اين دانشنامه به بخش دانشنامه‌های پايگاه اطلاع‌رسانی حوزه مراجعه و یا از لینک ذیل استفاده کنند.

http://www.hawzah.net/fa/subjects.html?AssetID=0&SubjectId=4941

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha