به گزارش خبرگزاری حوزه، مشروح پیام معظم له که امروز در این همایش سه روزه در دانشگاه کاشان قرائت شده است، بدین قرار است؛
بسم اللّه الرحمن الرحيم
السلام علي مولانا المهدي الّذي يَملأ الارضَ عِلماً و قِسطاً و عَدلاً بَعد ما مُلِئتْ جَهلاً و ظُلماً و جَوراً
سلام بر دانشجويان عزيز، برگزاركنندگان همايش سراسري دانشجوئي مهدويت كه با طرح معارف مهدوي، حركت دانشجويان را به كسب علم، معرفت و فتح قلههاي بلند دانش و بينش شتاب ميدهند، و قلب آقا و مولايشان را از دانشگاهيان پاكاعتقاد و دانشجويان نيكنهاد و مؤمنان مخلص به آن حضرت، شاد مينمايند.
حضّار محترم؛ فرهيختگان، دانشوران و اساتيد بزرگوار!
دنياي معاصر با همه جلوهها و ظواهر كه پيشرفت بشر را در صنايع و تكنولوژي همواره رو به جلو نشان ميدهد و زندگي مادي را توسعه ميدهد در معنويت و فضائل رو به عقب ميرود؛ تنگناهاي روحي و فشارهاي باطني، او را سخت نگران نموده است.
اطمينان قلبي، ارزش روحي و اميد به آينده و بلكه حال خود را ندارد. تفسير درستي از حيات ندارد و معنائي براي اين تمدن مادي نمييابد؛ و چنان جلوه ميكند كه جاهليت دوم در حال ظهور ميباشد.
اكثريت بزرگ بشر نسبت به امور انساني و مميزات انسان از حيوان بيتفاوت هستند. سرگرميهاي به اصطلاح سالم و مسابقات آنها كه به آن افتخار مينمايند و مدال و جايزه ميگيرند در ميدان افتخارات و ارزشهاي اصيل هرگز روح او را قانع نميسازد و به طور موقت او را از نواقص و انحطاطي كه در آن سقوط كرده غافل مينمايد و اين زندگي بيمعني، او را نا اميد ميكند.
چيزي كه باعث اميدواري ميباشد و بشر را به عالم غيب و شناخت صحيح از زندگي و نجات از سقوط كنوني و انحطاط حيواني نويد ميدهد، گرايشهاي مذهبي و وعدههاي خلاص و مژدههاي نجات است.
گرايش مهدويت، گرايش به عصر عدالت، عقلانيت و فضيلت است. تفسيري كه با ايمان به مهدويت و ظهور منجي از عالم ميشود، نگرانيها را برطرف، و تحيّرها را زايل ميسازد.
خلقت عالم بيهوده نيست و حيات انسان و ديدن اين همه برنامهها، كسب معلومات و كشف اسرار كائنات، همه سير، ترقي و صعود است.
هبوطها و سقوطها همه محكوم است. آينده بشر مثل آينده جنين در رحم مادر است كه در پي آن محيط تنگ و تاريك، جهانِ وسيع؛ زمين، آسمان، منظومهها، ماه، مهرها، اقيانوسها، درياها، كوهها، زيبائيها، باغها، گلها، شكوفهها و ميلياردها انسان و ... است.
مهدويت، پيشبيني پيروزي عدل بر ظلم، علم بر جهل و روشنايي بر تاريكي است. اين معنائي است كه بشر را راضي ميكند و به او نشاط و نيرو ميدهد. اين بشارتهاي قرآني «وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ»[1]وَ نُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ»[2]وَعَدَ اللّهُ الَّذِينَ آمَنُوا منكم وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ»[3] و صدها بشارات قرآني و روائي همه اميدبخش و نشاطآفرين است. و « و همچنين «
حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله و سلم در مثل اين پيام و اعلامي كه به امت و جهانيان داده است: «لَوْ لَمْ يَبْقَ مِنَ الدُّنْيَا إِلَّا يَوْمٌ وَاحِدٌ لَطَوَّلَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ ذَلِكَ الْيَوْمَ حَتَّى يَخْرُجَ قَائِمُنَا فَيَمْلَأُهَا قِسْطاً وَ عَدْلًا كَمَا مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْماً»[4] بقاء دين، بقاء اصول انسانيت، عدالت و حكومت حضرت مهدي عجل الله تعالي را بشارت و به آن تأكيد بليغ فرموده است.
اعتقاد به ظهور حضرت مهدي عليه السلام در آخر الزمان همه خمودها، بيحركتيها، بيتفاوتيها و غفلتها را از بين ميبرد. اين دعوت به اصلاح، دعوت به نظام استوار، صلح و خير است و اين مكتب را بايد گرامي بداريم.
در پرتو آن، همه ضعفها را برطرف ميسازيم، كشور را آباد ميكنيم، با فسادها مبارزه مينماييم، امر به معروف و نهي از منكر ميكنيم و با اين همايشها، فراگيري مفهوم مهدويت را كه جهان شمول است تبليغ ميكنيم.
اين حركتي كه در جامعه ما در ارتباط با درك معاني مهدويت و التزام منتظران ظهور به اعلاء كلمه اسلام است غنيمت دانسته و مخصوصاً نسل جوان را به وسيله اين مكتب ولائي و معرفتبخش از خطرات اعتقادي و اخلاقي بيمه مينماييم.
اينجانب در خاتمه با تشكر وافر از دانشجويان عزيز و حضرات اساتيد محترم دانشگاه ايدهم الله تعالي كه در اين همايش و اجتماع نوراني شركت كردهاند، از خداوند متعال براي همه تأييد و توفيق مسألت مينمايم؛
اللهم عجّل فرج وليّك و انصره نصراً عزيزاً و اجعلنا من انصاره و أعوانه إنك سميع الدعاء
و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
لطف الله صافي
[1]. سوره انبياء، آيه 105.
[2]. سوره قصص، آيه 5.
[3]. سوره نور، آيه 55.
[4]. بحار الأنوار، جلد36، باب41، حديث201.