به گزارش خبرگزاری حوزه،حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی در مراسم نخستین دوره تربیت مربی مهارتهای تفسیر ویژه خواهران طلبه با بیان اینکه در خدمترسانی سن و جنسیت شرط نیست، اضافه کرد: باید در کلمات قرآن فکر کنیم و از کلمهکلمه قرآن، مطلب استخراج کنیم.
وی با اشاره به این که باید سخنرانی را عوام بفهمد و خواص بپسندد، افزود: موضوع بحث سخنرانی باید واجب، مستحب، نیاز فرد یا نیاز جامعه باشد و در غیر این صورت بیفایده است.
مفسر قرآن کریم بسیاری از تحقیقهای تاریخی را لغو دانست و اظهار کرد: به عنوان مثال به جای آن که بررسی شود ذوالقرنین چه کرده است، به دنبال آن هستیم که آیا او کوروش یا اسکندر بود.
وی با بیان این که جمهوری اسلامی بسیاری از عادتهای غلط را از میان برد، اضافه کرد: باید حصار قالبها را بشکنیم و سدهایی که ما را دربرگرفته است از بین ببریم.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی یکی از عادتهایی که باید از میان برود را اختصاص تبلیغ به ماه محرم و صفر دانست و گفت: اختصاص سخنرانی همراه با روضه، روی منبر و همراه با بانی از دیگر عاداتی است که باید در تبلیغ از میان برداشته شود.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزه خواهران، وی تواشیح را برگرفته از رفتار مصریها دانست و گفت: اگر سرود خواندن، هنر است، آن را فارسی بخوانند. باید کسانی پیدا شوند و مسائلی را که مبنای عقلی و وحیی ندارند دور بریزند.