به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام صادق زاده معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در این نشست در سخنانی به بیان مصادیق این فریضه پرداخت و گفت: آمرین این فریضه، اصل پذیرش در خصوص رفع ایرادات خود را باید در دستور کار خود قرار دهند تا الگویی باشند برای اطرافیان، لذا لازم است امر به معروف و نهی از منکر را ابتدا از خودمان شروع کنیم.
وی همچنین بر لزوم برگزاری دوره های آموزشی توسط ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها برای آمرین به معروف و نهی از منکر تأکید کرد.
در این جلسه دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در سخنانی در خصوص فرهنگ سازی این فریضه، استفاده از نخبگان را بسیار تأثیرگذار عنوان کرد.
وی همچنین گفت: با اهتمام ویژه بر این فریضه، فرهنگ خود را حفظ خواهیم کرد و هر جامعه ای که نتواند از فرهنگ خود محافظت کند، به مرور دچار بحران هویت خواهد شد.
در ادامه این نشست، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان های حاضر و رابطین شورای امر به معروف و نهی از منکر به بیان نظرات، پیشنهادات و عملکرد اداره خود در خصوص احیاء امر به معروف و نهی از منکر پرداختند..
بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل ارشادقم،در ادامه این نشست، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان های حاضر و رابطین شورای امر به معروف و نهی از منکر به بیان نظرات، پیشنهادات و عملکرد اداره خود در خصوص احیاء امر به معروف و نهی از منکر پرداختند.