یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 298831
۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۴

دبیركل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به توطئه‌های تفرقه افكن برای جهان اسلام طرح وحدت و تقریب را مقدمه دیگر طرح‌های اسلامی توصیف كرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، آیت الله اراكی دبیرکل مجمع در دیدار با جمعی از شخصیت‌های عراقی بر لزوم نهادینه شدن تقریب در جهان اسلام تاكید كرد و گفت: عراق باید مركز تقریب در جهان اسلام باشد.

"ابراهیم الجعفری" رئیس ائتلاف ملی عراق نيز در دیدار با دبیركل مجمع با تقدیر از تلاش‌های كشورمان برای حل بحران سوریه بر ضرورت پیگیری مصوبات كنفرانس سوریه در تهران و حل این بحران از طریق گفتگو تاكید كرد.

 در ادامه آیت الله اراكی در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین جواد خالصی از علمای عراق دیدار و پیرامون مسائل مختلف جهان اسلام به بحث و تبادل نظر پرداخت.

وی در این دیدار با اشاره به تلاش‌های دشمنان اسلام و خصوصا نقشه‌های صهیونیستی – امریكایی در دوران كنونی، خاطرنشان كرد: دشمنان تلاش دارند درگیری "اسلامی – صهیونیستی" را به درگیری "اسلامی – اسلامی"مبدل ساخته و تفرقه و تنش در بین مسلمانان را گسترش دهند؛ مهمترین سیاست در حال حاضر طرح وحدت و تقریب بین مسلمانان است و این طرح می‌تواند به عنوان مقدمه دیگر طرح‌های اسلامی مطرح گردد.

دبیركل مجمع افزود: چالش‌هایی كه در برابر این طرح قرار دارد بیشتر جنبه داخلی دارد كه از جهل و نادانی و نفس‌های مریض و مغرض نشئت می‌گیرد.

آیت الله اراكی در ادامه عراق را به عنوان پایگاه اصلی تقریب در بین مذاهب اسلامی پیشنهاد كرد و اظهار داشت: عراق اینك به جبهه فتنه‌های مذهبی و رویارویی پیروان مذاهب اسلامی تبدیل شده است كه نقش علما برای نهادینه ساختن طرح تقریب و توسعه آن بیش از پیش نمود می‌یابد.

وی به تلاش‌های مجمع تقریب برای وحدت آفرینی در عراق اشاره كرد و گفت: برای تأسیس مجلس اعلای تقریب در عراق با مشاركت علمای مذاهب مختلف اسلامی در هفته وحدت امسال، تلاش‌هایی صورت گرفته كه نیازمند حمایت علما و اندیشمندان از این طرح می باشد.

* سوریه؛ اولویت امسال کنفرانس وحدت

دبیركل مجمع تقریب در ادامه به برنامه این مجمع برای هفته وحدت اشاره و تصریح کرد: از مهمترین موضوعاتی كه در كنفرانس امسال مورد بررسی قرار خواهد گرفت بررسی راهكارهای حل بحران سوریه و اجرای عملی آن است؛ لذا از همه علمای امت اسلامی اعم از شیعه و سنی دعوت می كنیم در این راستا راه حل هایی ارائه دهند تا این تلاش‌ها به سرانجام برسد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha