به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین آشتیانی شب گذشته در جمع اساتید بسیجی دانشگاه و مراکز علمی استان قم با اشاره به تقارن هفته بسیج و عاشورا، اظهارکرد: اخلاص یکی از مهم ترین ویژگی های امور خدایی است؛ یکی از دلایل ثبت روحی و معنوی و عاطفی انقلاب و قیام عاشورا، در تاریخ، اخلاص امام حسین (ع) و یاران حضرت است به نحوی که هر سال بر عشق و حرارت مردم برای حضور در مراسم عاشورایی بیشتر می شود.
وی افزود: هر قیامی دوران و تاریخ یادآوری دارد ولی قیام عاشورا، جاوید و ماندگار است تا روزی که به ظهور حضرت ولی عصر(عج) منجر شود؛ تتبعات بزرگان دین، نشان می دهد که عنصر اخلاص در قیام عاشورا از پررنگ ترین عوامل ماندگاری عاشوراست؛ مطمئنا در هر علمی که این عنصر وجود داشته باشد، این حادثه را جاوید می کند.
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، خاطرنشان کرد: در روایات داریم که اگر کسی به شکل احسن و با اخلاص وضو بگیرد و نماز بخواند، تمام خطاهایش می ریزد زیرا انگیزه اصلی انسان، برگشت به سوی خدا است.
وی گفت: اخلاص، اکسیر ماندگاری اعمال است و در این رابطه معارف غنی اسلام سخنان اعجاب آوری پیرامون اعمال خالص در خود جای داده است؛ راه نجات در اسلام، پاکیزه کردن اعمال از ریا و و خودپسندی است؛ حقیقت اخلاص آن است که اگر کسی این عمل را انجام داد، منتظر تحسین دیگران نباشد.
حجت الاسلام والمسلمین آشتیانی خاطرنشان کرد: اخلاص یاران امام حسین(ع) در شب عاشورا مشخص کرد که حضرت به یاران خویش فرمودند که در سیاهی شب از این مهلکه بروید و جان خود را نجات دهید که در آنجا یاران امام سخنان تاریخی از عهد جاوید خود با حضرت بیان داشتند که برای همه انسان ها در طول تاریخ، درس و عبرت است.
وی گفت: کسانی که در کنار حضرت در کربلا شهید شدند، افراد عادی نبودند؛ در میان این بزرگان، نخبگان و فقها و انسان های برگزیدهای بودند؛ هر کدام از آنها در هنگام شهادت لحظه های جاویدی آفریدند و بیان کردند که ای کاش جان ها داشتند و در راه ولی خدا قربانی می کردند.
نماینده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به عدم تمکین برخی از ولایت و آثار سوء آن در جامعه گفت: اگر جمله ای در باره تضعیف ولایت و انقلاب بگوییم که در کسی شک حاصل شود، نمی توانیم جواب خداوند را در قیامت بدهیم؛ امروز بسیج ما که نشات گرفته از قیام عا شوراییان است، در دنیا درخشیده است.
وی افزود: بسیاری در دنیا به این قدرت بسیجی در ایران غبطه می خورند؛ اگر اسراییل و غرب امروز نمی توانند با همه خشم خود از ایران کاری علیه ایران انجام دهند به خاطر همین قدرت و نیروی با اخلاص است؛ یکی از دانشمندان غربی در قرن نوزدهم بیان کرد که کربلا، نشان داد که عدد، در جنگ، ملاک و برگ برنده نیست؛ غروب عاشورا، یزید گمان کرد که بزرگترین پیروز است در حالی که در همان عصر، مغلوب ظاهری، بزگترین پیروز بود.
حجت الاسلام والمسلمین آشتیانی، خاطرنشان کرد: ممتاز بودن یاران امام در کربلا،یکی از ملاک های ماندگاری عاشورا بود؛ این افراد نه زیر باز ذلت رفتند و نه دست از مبارزه با ظلم کشیدند؛ امام حسین(ع) و یارانشان با این تعداد کم، جنگ را تا عصر عاشورا کشاندندو نشان دادند که کسی که بخواهد امر خدا را به کرسی بنشاند، دشمنان، کار ساده ای برای از بین بردنشان ندارد و نتیجه خون آنها نیز حیات اسلام بود.
وی گفت: در جامعه باید کاری کنیم که چنین روحیه ای بر جوانان ما حاکم شود؛ چنین روحیه ای باعث شد که گنبد آهنین اسراییل را در هم بشکند و این افراد از روحیه عاشوراییان درس گرفتند و این حقیقت، تلخی بسیاری برای غربی ها در پی دارد.
معاون جامعه مدرسین با اشاره به روایات مبتنی بر تمجید اولیاالله از ایرانیان، خاطرنشان کرد: این تعبیرات پس از انقلاب و شکل گیری روحیه عاشورایی بدست آمد و در پیش از انقلاب نمی دانستیم که معنی این روایات چیست؛ در تفاسیر آیاتی ازقرآن کریم در خصوص جایگزینی امت پرچمدار دین حق به جای اعراب، بیانگر روحیه ای است که امروزه در جوانان غیور با ایمان ایرانی در مبارزه با طاغوت جهانی، مشاهده می کنیم.
وی گفت: اگر این روحیه در مردم، دانشجویان و بازار و... نهادینه شود، هیچ کس در دنیا نمی تواند در مقابل ملت ایران نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اتحاد اساتید بسیجی در مجلس در جهت پیگیری منویات رهبر انقلاب، اظهارکرد: به دنبال این هستیم که به دنبال منویات مقام معظم رهبری حرکت کنیم؛ وقتی مقام معظم رهبری هرگونه تشنج در کشور را ضربه بزرگ علیه نظام و مردم تعریف کردند ما نیز سعی کردیم در این راه گام برداریم و با اتحاد به فکر ساختن کشور و برطرف کردن مشکلات باشیم.