پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدیر حوزه های علمیه با بیان این که مردم نباید هیچ‌گاه از علما دور شوند، گفت: حیات نظام به حضور روحانیت در صحنه سیاسی کشور است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، در مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت‌الله جمی که در حسینیه ثارالله آبادان برگزار شد، با اشاره به این که عناصر مختلفی در شکل گیری شخصیت افراد تاثیر دارد، ادامه داد: داشتن اهدافی متعالی در زندگی، سخن گفتن و قدم برداشتن در راه خدا، نصرت الهی را در پی خواهد داشت  و خدا کسی که این ویژگی‌ها را داشته باشد، در دلها جاودان می‌گرداند.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان این که اگر انسان برای منفعت و نفوذ بیشتر در دنیا زندگی و حقیقت را فدای منفعت ‌کند، نمی تواند فرد بزرگی باشد، افزود: اگر هدف متعالی شود، این هدف، انسان را در تاریخ ماندگار می‌کند؛ در این عرصه، امام حسین (ع) الگویی کامل است که در راه حفظ دین خدا قیام و چراغ هدایت بشریت شد.

وی در تبیین عوامل دیگر در تعیین شخصیت انسان، تصمیم‌گیری در شرایط خاص را مورد توجه قرار داد و گفت: این که انسان در شرایط آزادی دم از آزادی بزند، هنر نیست، زمانی این کار ارزش دارد که جامعه در خفقان قرار داشته باشد.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به نقش شرایط محیطی در ایجاد یا حفظ موقعیت افراد در جامعه، گفت:  زمانی که فرد در دفاع از حق سکوت نکند و با آگاهی از این که سخن گفتن در این شرایط، ناملایمات‌ زیادی برای او دارد، فریاد بلند کند، برای همیشه در دلها می‌ماند.

آیت‌الله حسینی بوشهری، بصیرت و آگاهی را  از مسائل موثر در شکل گیری افراد دانسته و افزود: در این عرصه، دایره روشن‌بینی افراد نقش مهمی دارد.

عضو خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به تقدیم بیش از 4هزار شهید از آبادان در هشت سال دفاع مقدس، یادآور شد: این افراد با داشتن روحیه ایثار، شهید شدند تا کشور، اسلام و دین زنده بماند؛ اگر آن حماسه‌ها نبود، معلوم نبود امروز در چه وضعیتی بودیم.

وی با تأکید بر این که این روحیه ایثار امروز نیز در میان جوانان ایران وجود دارد، گفت: دشمن باید بداند که جامعه ما زنده است و راه و مسیر را گم نمی‌کند، چرا که این ملت با شهدا و امام شهدا پیمان بسته تا آخر در میدان باقی بماند.

آیت‌الله حسینی بوشهری با تأکید بر این که در هر عصری، وظایف جدیدی پیش روی ما قرار می‌گیرد، گفت: ما باید در هر زمان و شرایطی به وظیفه خود آگاه باشیم؛ دیروز تکلیف ما این بود که اسلحه به دست بگیریم و در جای جای آبادان در مقابل دشمن بایستیم، امروز وظیفه داریم در برابر جنگ نرم وتهاجم فرهنگی همه‌جانبه دشمن، محکم و استوار بایستیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه در ادامه با اشاره به خدمات آیت‌الله جمی در حفظ و نشر تعالیم دینی، گفت: این عالم وارسته، فردی با فضیلت، با صفا و با اخلاق بود که با شخصیت‌های برجسته و بزرگی چون شهیدان مطهری و مفتح ارتباط داشت.

وی با اشاره به عنایت حضرت امام(ره) به آیت‌الله جمی، ادامه داد: در دوران دفاع مقدس، پیام‌های آیت‌الله جمی از طریق رادیو آبادان به گوش رزمندگان اسلام می‌رسید و به آنان قوت قلب می‌داد.

مدیر حوزه‌های علمیه در ادامه به تبیین ویژگی‌های آیت‌الله جمی پرداخت و گفت: این عالم وارسته در عرصه استقامت، ولایت‌مداری، ولایت‌پذیری، اخلاق، تواضع، کرامت، بزرگواری و همرزم بودن با بسیجیان و سپاهیان عالی‌ترین نمرات را کسب کرد و الگویی در اختیار همگان قرار داد.

وی همچنین درباره نقش علما در حاکمیت ارزش‌های الهی در جامعه گفت: آن روز که حزب توده با برنامه‌ریزی گسترده تلاش می‌کرد تا نظام جمهوری اسلامی در ایرن شکل نگیرد، علما بودند که از این مسجد به آن مسجد می‌رفتند و با آگاهی بخشی به مردم، این توطئه‌ها را خنثی نمودند.

وی در پایان با تأکید بر این که مردم نباید از علما دور شوند، خطاب به مردم گفت: هیچ گاه دست از علما برندارید، حیات این کشور در حضور روحانیت در صحنه سیاست کشور است، هر جا علما در صحنه نبوده اند، باخته‌ایم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha