به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ملکی در اين نشست با تبريك ايامالله دهه فجر، با اشاره به فرهنگی بودن انقلاب اسلامی ايران، تاكيد كرد: فرهنگی بودن، يكی از اركان اصلی نظام انقلاب اسلامی ايران است.
وی اظهار كرد: آموزش و پرورش به عنوان زير بنای توسعه پايدار در هر كشور است، اگر اين اولويت مورد غفلت واقع و اولويت از آن سلب شود، آنگاه سالها آن كشور بايد به دور خود بگردد تا به حداقل امكانات برسد.
حجت الاسلام والمسلمین ملكی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی كه سند تحول آموزش و پرورش مانند نسخهای است كه پزشك حاذقی میدهد، گفت: تنها تنظيم اين سند كافی نيست و بايد بكوشيم كه مبادا در همان گام نخست كه رونمايی از سند تحول است بمانيم.
*برخی دروس دانشگاهی مبتنی
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به افتتاح دانشگاه فرهنگيان اظهار كرد: علوم انسانی محور توسعه نيروی انسانی است، ولی متاسفانه در برخی رشته های دانشگاهی ما از دانشهای با زیربنای سكولار استفاده میكنند و متون و محتوای برخی دروس دانشگاهی مبتنی بر اندیشه های غیر اسلامی است که حوزه های علمیه باید با تولید فرآورده های دینی این نقیصه را جبران نمایند.
دبير ستاد همكاریهای حوزههای علميه و آموزش و پرورش یکی از مشكلات را شكل گرفتن شبه حوزهها دانست و گفت: اين وظيفه بر عهده دانشمندان و انديشمندان حوزوی است و بايد مبانی علوم انسانی توسط حوزه تدوين شود.
*همايش سالانه همکاری ها با عنوان «علم و دين»
حجتالاسلام والمسلمین ملكی از تربيت مبلغ به صورت تخصصی برای واحدهای آموزشی خبر داد و اعلام كرد: برگزاری هفتمين همايش سالانه همکاری ها با عنوان «علم و دين» در ارديبهشتماه سال آينده از ديگر برنامههای اين ستاد است، همچنين كارگاههای آموزشی سبك زندگی در اسفندماه سال جاری نيز برگزار میشود.
*تربیت نیروی انسانی در تراز جمهوری اسلامی
دبير ستاد همكاریهای حوزههای علميه و آموزش و پرورش در پايان يكی از مهمترين اهداف اين ستاد را زمین سازی تعامل آموزش و پرورش و حوزه های علمیه به منظور فراهم ساختن زمینه تربيت انسانهای مومن و ولايی در تراز جمهوری اسلامی ايران عنوان كرد.