حجتالاسلام والمسلمین هادی حسینخانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به نامگذاری سال 92 به سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، گفت: نکته اصلی پیام امسال رهبری تأکید بر شعار سال حماسه سیاسی و اقتصادی بود، دو عرصه مهم که حوزویان در هر دو مورد، وظیفه مهم و حساسی بر دوش دارند.
وی درباره نقش حوزویان در تحقق حماسه سیاسی گفت: آفرینش حماسه سیاسی در جامعه مستلزم این است که حوزویان بصیرت سیاسی خود را تقویت کنند و به عنوان پیشگامان انقلاب اسلامی این مطالبه جدی رهبری را که تقویت آگاهی سیاسی است، را در خود، بیشتر مورد توجه قرار دهند.
معاون تهذیب حوزههای علمیه مسئله انتخابات و شناخت ویژگیهای لازم ریاست جمهوری را برای حوزویان ضروری دانست و ادامه داد: در مرحله بعدی حوزویان باید در تبیین ویژگیهای کاندیدای اصلح و ارتقای بینش سیاسی جامعه تلاش کنند.
حجتالاسلام والمسلمین حسینخانی افزود: اعتماد اقشار مختلف جامعه به روحانیون همچنان است و خیلی مشتاقند تا از زبان روحانیون، ویژگیهای فرد اصلح را برای تصدی این پست مهم بشنوند.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید در حرم حضرت ثامن الحجج(ع) گفت: نکتهای که در سخنان رهبری، تأکید ایشان در جهت انتخاب لایقترین فرد برای احراز این پست مهم بود تأکید بر این مسئله بود که رییسجمهور منتخب، نقاط قوت رئیس جمهور فعلی را داشته و از نقاط ضعف آن دور باشد. در این عرصه روحانیت باید بهترین چهرهای که نقاط قوت زیادی دارند و نقاط ضعف رؤسای جمهور گذشته را ندارد، شناسایی و آن را به مردم معرفی کنند.
معاون تهذیب حوزههای علمیه به نقش روحانیت در ایجاد حماسه اقتصادی اشاره کرد و گفت: به نظر بنده، وظیفه مهمی که در این عرصه بر عهده روحانیت میباشد، شناسایی رئیس جمهوری است که تدبیر لازم در مسائل اقتصادی داشته و بتواند حماسه اقتصادی خلق کند؛ مسئله اقتصادی در جامعه با تدابیر مقامات عالی در حوزه اقتصادی ارتباط زیادی دارد.
وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم به عنوان جامعه حوزوی، فردی را شناسایی کنیم که از توانمندی لازم در حوزه اقتصاد برخوردار باشد و بتواند تدابیر لازم و درست را در این عرصه انتخاب کند، مهمترین قدم را در خلق حماسه اقتصادی برداشتهایم.
حجتالاسلام والمسلمین حسینخانی به دیگر وظایف روحانیت در عرصه اقتصادی اشاره کرد و گفت: وظیفه دیگر بر دوش روحانیت این است که ارزشهای لازم را برای خلق حماسه اقتصادی تبیین کند و گرایش برای خلق این حماسه را در مردم ایجاد نماید.
وی افزود: ارزشهایی چون وجدان کار، قناعت، توجه به تولید ملی و شعار سال گذشته رهبری و این که مردم به مصرف کالاهای داخلی گرایش داشته باشند اهمتی زیادی دارد.
معاون تهذیب حوزههای علمیه ادامه داد: روحانیت همچنین میتواند با پرهیز دادن مردم از ارزشهای منفی در عرصه اقتصادی چون اسراف، خرید کالاهای خارجی، گرانفروشی اهتکار اجناس مورد نیاز مردم، به نقشآفرینی بپردازد.
انتهای پیام// 15/313