یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مدیر حوزه‌های علمیه با تاکید بر این که باید قانو‌ن‌پذیری و نظارت‌ برای مسئولین یک اصل باشد، گفت: باید نظارت و بازرسی را به عنوان یک امر به معروف و نهی از منکر دقیق همگانی و عمومی تلقی کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سید هاشم حسینی‌بوشهری، امروز در دیدار معاون پارلمانی و برنامه‌ریزی سازمان بازرسی کل کشور با بیان روایتی از امام صادق‌(ع) در خصوص نظارت بر رفتار و عملکرد، اظهار داشت: سازمان بازرسی چشم بیدار کشور و همچنین مرکزی برای آسیب‌شناسی و نظارت و سلامت نظام است و اگر بخواهیم نظام سالمی داشته باشیم، باید پایه‌های نظارتی مستحکمی وجود داشته باشد.

وی با بیان این‌که با وجود سازمان بازرسی مردم ایجاد آرامش و امنیت می‌کنند، افزود: با وجود این سازمان، مردم احساس آرامش و امنیت می کنند که به اموال آنان و بیت‌المال دست درازی نمی‌شود.

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه با بیان این که سازمان بازرسی نقش هدایتگری دارد، بیان داشت: باید این سازمان قبل از این که منتظر جرم و تخلف باشد، ساز و کارهای پیشگیری را فراهم نماید.

آیت‌الله حسینی‌بوشهری تاکید کرد: هر چه آمار تخلفات و پرونده‌ها کمتر شود، توفیق سازمان بازرسی بیشتر است، یادآور شد: حتی اگر پرونده های سازمان بازرسی به صفر  برسد، کسی حق ندارد بگوید سازمان کاری انجام نداده است؛ باید بدانند که درخشیده و جامعه به جایی رسیده که سلامت آن بیمه شده است.

عضو خبرگان رهبری، نظارت و قانون‌پذیری را برای مردم و مسئولان یک اصل دانسته و گفت: مردم از سازمان بازرسی انتظار پیگیری دارند و این سازمان نیز اگر به تخلفی رسیدگی می کند باید آن را اطلاع‌رسانی کند.

آیت‌الله حسینی‌بوشهری با بیان این‌که در اطلاع‌رسانی باید آبروی افراد مورد توجه قرار گیرد، افزود: قبل از این‌که جرمی ثابت شود، نباید آن به صرف این که گزارشی رسیده، را رسانه‌ای  و علنی کرد، اما اگر جرمی ثابت شد، باید آن را اطلاع‌رسانی نمود تا کسانی که در معرض تخلف هستند، حساب دیگری برای خود باز کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان این‌که باید نظارت و بازرسی را به عنوان یک امربه معروف و نهی از منکر دقیق همگانی و عمومی تلقی کرد، گفت: مردم و مسئولین در هر رده و مقامی باید قانون‌پذیری و قانون مداری را به عنوان یک اصل بپذیرند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha