رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم خبر داد
به گزارش خبرگزاری حوزه، رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم امروز شنبه(14اردیبهشت) در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به رسالت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اظهار داشت: کار این دانشگاه ترویج و اشاعه فرهنگ قرآن و اسلام ناب است، البته در کنار این وظایف، ماموریت های آموزشی و پژوهشی و فرهنگی هم دارد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو دارد، خاطرنشان کرد: بیش از سه هزار دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند که تاکنون بیش از 8 هزار نفر نیز در طول فعالیت 20 ساله این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
حجت الاسلام والمسلمین عابدی ادامه داد:برخلاف سایر دانشگاه ها، دانشجویان این دانشگاه در هر سه مقطع باید پایان نامه بنویسند که در مقطع دکترا بر روی موضوع نقد وهابیت کار می شود.
رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در ادامه از برگزاری المپیاد قرآن و عترت خبر داد و گفت: سومین دوره المپیاد قرآن و عترت دانشجویان،اساتید و کارکنان دانشگاه های علوم و معارف قرآن کریم در رشته های حفظ و قرائت و تحقیق در پایان هفته جاری در قم برگزار می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از تأسیس دانش های میان رشته ای در این دانشگاه خبر داد و ابراز داشت: شش دانش میان رشته ای قرآن و اقتصاد، قرآن و روانشناسی، قرآن و مدیریت، قرآن و زبان شناختی،قرآن و حقوق و قرآن و سیاست در این دانشگاه راه اندازی شده است.
حجت الاسلام والمسلمین عابدی افزود: مرز بین دو رشته و دو علم در ایران مغفول مانده است و افراد متخصص در دانش های میان رشته ای کمتر تربیت شده است، امروز در دنیا به دانش های میان رشته ای توجه خاصی می شود.
رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم همچنین در بخش پایانی سخنان خود به چالش های فعالیت های قرآنی در کشور اشاره و عنوان کرد: مهم ترین چالش قرآنی کشور عدم دقت و تحقیق در موضوعات قرآنی است، در دانشگاه رشته های قرآنی راه اندازی شده است اما فارغ التحصیلان این رشته ها نمی توانند منابع و متون تفسیری قرآن را قرائت کنند، به همین دلیل طرح متن خوانی متون مشکل قرآنی برای دانشجویان این دانشگاه اجرایی می شود.
وی ادامه داد: بهترین ترجمه های قرآن در کشور ما در هر صفحه 25 غلط دارد و این نشان از عدم توجه عمیق به معارف قرآن و عدم آشنایی با ادبیات قرآنی است.
انتهای پیام/