به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین رجبی، در سمینار «دفاع از حریم ولایت و امامت» و جلسه «اختتامیه دوره وهابیت شناسی» که به همت مؤسسه جوادالائمه(ع) مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) در سالن شهید مطهری این مجتمع برگزار شد، با اشاره به اهمیت ولایت در دین اسلام، اظهار داشت: به یقین، یکی از دغدغه های مصلحی همانند پیامبر اعظم(ص)، ادامه راه خویش در اصلاح جامعه بعد از رحلت است. این آینده نگری را در همان مجلس دعوت از خویشان و اقربین خود انجام دادند و جایگاه جانشین خود را در میان خویشان خود متذکر شدند که تنها امام علی(ع) اعلام آمادگی نمودند.
وی افزود: ماجرای انتخاب ولی در حجة الوداع و درخواست قلم و کاغذ در اواخر عمر شریفشان را نیز می توان در راستای دغدغه همیشگی نبی مکرم اسلام(ص) در احقاق حق امیرالمؤمنین(ع) دانست.
معاون پژوهش مؤسسه تحقیقاتی دارالاعلام، جریان سقیفه را همان جریان برانداز ولایت و مرجعیت دینی اهل بیت(ع) عنوان کرد و بیان داشت: این خفقان تا آنجا ادامه پیدا کرد که پس از ضربت خوردن امیرالمؤمنین(ع) در محراب مسجد، گفتند که مگر علی(ع) نماز می خواند.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی، جریان اهل حدیث که در سلفیت و وهابیت کنونی نفوذ کرده است را همان جریان انحرافی سقیفه و خوارج دانسته و یادآور شد: این جریان درصدد حذف اهل بیت(ع) از آموزه های دینی است؛ به گونه ای که مرجعیت دینی و علمی این بزرگواران نفی گردد.
وی، جریانات انحرافی تاریخ اسلام را متمرکز در جریان وهابیت خواند و خاطرنشان کرد: در این برهه حساس از تاریخ، باید به روح بزرگ امام خمینی(ره) درود فرستاد که با انقلاب اسلامی ایران، موج بزرگی علیه وهابیت به راه انداختند و هم اکنون نیز بسیار پرشور ادامه دارد.
در ادامه، حجت الاسلام محسن طبسی از اساتید المصطفی با اشاره به لزوم مقابله هدفمند با وهابیت، تأکید کرد: در جریان مقابله با وهابیت، نباید همیشه با ادبیات دفاعی با آنها سخن بگوییم، بلکه باید عقیده های انحرافی آنها را مورد هجوم قرار دهیم و تناقض عقیده آنان را روشن سازیم.
وی ادامه داد: شاید وهابیون از دل اهل سنت برخاسته باشند، اما علمای اهل سنت نیز از آنها تبری جسته اند و در موضوع هایی مانند توسل و زیارت قبور با وهابیون اختلاف نظر دارند.
حجت الاسلام طبسی با اشاره به اهمیت کار علامه امینی(ره) در تدوین الغدیر، افزود: شیوه تدوین این اثر ارزشمند و اهتمام علامه در جمع آوری اسناد مختلف از اهل سنت در اثبات ولایت امیرالمؤمنین(ع)، می تواند الگوی مناسبی برای طلاب باشد که بر اساس منابع وهابیت، دیدگاه آنها را مورد هجوم قرار دهند.
وی در پایان گفت: در دستیابی به هدف بزرگ برچیدن وهابیت از دنیای اسلام، تنها وحدت و تقریب مذاهب و نبود اختلاف میان مذهبی به ویژه در میان شیعیان می تواند بزرگ ترین کمک به شمار آید.