به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ملکی، پیش از ظهر امروز طی سخنانی در دیدار اعضای ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با حضرت آیت الله علوی گرگانی، به ارایه گزارشی از فعالیت های دبیرخانه این ستاد پرداخت و گفت: دبیرخانه کار خود را از سال 85 با هدف نزدیکی دو مجموعه بزرگ حوزه های علمیه و آموزش و پرورش به عنوان متولیان اصلی تعلیم و تربیت به صورت رسمی آغاز کرد.
وی افزود: در سال 80 پس از سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری و تاکید معظم له در دیدارشان با حوزویان و اعضای جامعه مدرسین مبنی بر ضرورت حضور اثر بخش و فعال حوزه علمیه در آموزش و پرورش، فعالیت های ستاد بیش از گذشته تقویت شد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: پس از آن بود که یک توافقنامه جدید میان مدیر حوزه های علمیه و وزیر آموزش و پرورش در راستای تقویت و توسعه فعالیت ها در عرصه های گوناگون منعقد شد، ضمن آن که با رونمایی از سند تحول بنیادین با رویکرد اسلامی کردن آموزش و پرورش، زمینه حضور هرچه بیشتر و بهتر حوزویان در مدارس و واحدهای آموزشی مساعدتر از قبل گشت.
وی بیان داشت: سال گذشته بیش از هزار روحانی مستقر در مدارس آموزش و پرورش سراسر کشور داشتیم که در عرصه تبلیغی و نیز مشاوره مذهبی، منشا خدمات فراوانی بودند.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی با اشاره به برگزاری بیش از 100 هزار گفتمان دینی در سال گذشته در راستای پاسخ به سوالات و شبهات دینی دانش آموزان، گفت: طی این مدت بیش از 150 هزار نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور در دوره های آموزشی ضمن خدمت حضور پیدا کردند که اکثر این کلاس ها با حضور اساتید و حوزویان برگزار شده است.
وی با اشاره به ایجاد و راه اندازی 35 واحد درس بصیرتی و اعتقادی در مجموعه دروس دانشگاه فرهنگیان، اظهار داشت: بی شک پس از گذشت 4 سال از آغاز فعالیت این دانشگاه، شاهد به ثمر نشستن محصولات آن خواهیم بود.
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در خاتمه با اشاره به اعزام مبلغین در مناسبت های تبلیغی به مدارس و مراکز آموزش و پرورش، گفت: به لطف الهی با مشارکت مراکز و نهادهای حوزوی و به ویژه مرکز مدیریت حوزه های علمیه، فعالیت های چشمگیری در آموزش و پرورش انجام شده است.