پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

نماینده ولی فقیه دربسیج مستضعفین با تاکید بر ضرورت بسیج همگانی برای توسعه و پیشرفت کشورگفت:راهبرد اصلی همه ما باید حمایت از دولت یازدهم باشد.

 حجت الاسلام والمسلمین «محمدرضا تویسرکانی» نماینده ولی فقیه درسازمان بسیج مستضعفین، درگفت وگو با خبرنگارحوزه درتهران با تاکید برضرورت پرهیز از پیش داوری‌های افراد درخصوص دولت آینده اظهارداشت: همه کسانی که دغدغه امورسیاسی کشور را دارند باید ازپیش داوری ها وگمانه زنی ها خودداری کرده تا دولت جدید با تدابیر،توصیه ها وراهبردهایی که مقام معظم رهبری ابلاغ وترسیم فرموده اند،کارخود را شروع کند.

وی ادامه داد: راهبرد ما حمایت از دولت ورئیس جمهور منتخب مردم است، البته اگر دولت یا وزیر و مسئولی، از نظام زاویه گرفت،آن زمان به او تذکر ناصحانه داده شود نه این که از حالا برخی پیش داوری کنند.

حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی با انتقاد از رفتارهای خودسرانه برخی افراد، تصریح کرد: ما همیشه از افراط‌گری‌ها لطمه خورده ایم، مخصوصا  از کسانی که با پرچم ولایت، دست به گفتار و رفتاری می‌زنند که درست درتقابل با منویات رهبرمعظم انقلاب است.

وی افزود: رهبرمعظم انقلاب در پیامی فرمودند که "ناشادمانی ها برای کسانی که شکست خورده اند نباید موجب اعمال و رفتار غیرخردمندانه شود"، بنابراین همه ما مکلف به رعایت دستور ولی امرخود هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی در ادامه با اشاره به دیدارهای اخیررئیس جمهورمنتخب با مراجع و علمای حوزه گفت: اگردیدگاه‌ها، نظرات، خواسته‌ها ومسائلی که در این دیدارها مطرح شدند، توسط رئیس جمهور منتخب عملا اجرایی شود، شاهد تعاملات بیشتر و عمیق‌تر میان حوزه‌های علمیه و دولت خواهیم.

نماینده ولی فقیه درسازمان بسیج مستضعفین، دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین‌ روحانی با مراجع معظم‌ تقلید را ارزشمند دانسته و یادآور شد: این حرکت رئیس جمهور منتخب که با شعاراعتدال‌گرایی روی کار آمده  است کاری هوشمندانه بود. زیرا اگر رییس‌جمهور منتخب بخواهد از سرمایه‌های حوزه‌های علمیه برای پیشبرد اهداف عالیه نظام استفاده کند، باید از دیدگاه بزرگان حوزه بهره‌مند شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین‌ تویسرکانی با اشاره به نقش اساسی حوزه‌های علمیه درتحکیم نظام مقدس جمهوری اسلامی افزود: ابعاد این نقش آفرینی را می‌توان در تبیین ارکان نظام، پاسخ به شبهاتی که همواره علیه نظام مطرح می شود، همراهی با ولایت در زمان امام راحل(ره) ومقام معظم رهبری، تربیت مبلغان معرفتی وبصیرتی و موارد بی شماردیگری جستجوکرد،به نحوی که اگر این حمایت، نقش آفرینی و همراهی حوزه های علمیه نبود، این انقلاب نمی‌توانست در مسیر اسلام ناب محمدی(ص)، استمرار یابد.

وی خلق حماسه سیاسی درانتخابات اخیر ریاست جمهوری را از نمونه‌های بارز نقش‌آفرینی ها و همراهی حوزه ها عنوان کرد و افزود: درخلق حماسه سیاسی 24 خرداد،مراجع عظام تقلید،مجتهدین ومبلغین موثردرصحنه های اجتماعی، در روشنگری و بصیرت افزایی مردم و مقابله با یاس آفرینی‌های رسانه های دشمن، درفضای مجازی و شبکه های متعدد، نقشی بسیار موثرداشتند؛ و این امرنشان می‌دهد که حوزه‌های علمیه درحفظ، تحکیم و بقای نظام نقشی بی‌نظیر و بی‌بدیل دارند.

حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی با تاکید برضرورت حفظ استقلال حوزه‌ها گفت: حوزه های علمیه رابط بین مردم و حاکمیت هستند و به همین دلیل استقلال حوزه ها همواره مورد توجه و مدنظر امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده و هست؛ بنابراین حوزه نباید دولتی یا وابسته به دولتی باشد، که حتی درحاکمیت اسلامی تشکیل شده باشند.

وی افزود: حوزه باید ناصح باشد، یعنی مشکلات رامطرح کند و ضعف وقوت راتعیین کرده و لسان صادقی برای مردم باشد،به همین دلیل روحانیت در تار و پود سیستم اجتماعی مردم ایران تنیده شده است.

وی ادامه داد: هیچ  قشری به اندازه روحانیت از مسائل و مشکلات مردم باخبر نیست، و این به دلیل ارتباط تنگاتنگ روحانیت با لایه‌های مختلف اجتماعی است، لذا هردولتی بتواند ازاین منبع و سرمایه اصیل استفاده کند، قطعا در پیشبرد اهداف خود موفق‌تر خواهد بود و این امر یکی از بهترین راهبردهای دولت یازدهم می‌تواند باشد.

نماینده ولی فقیه درسازمان بسیج مستضعفین درپایان با اشاره به نقش آفرینی‌ها وکمک‌های حوزه‌های علمیه به دولت گفت: بی‌شک کشور ما درمبارزه با استکبارجهانی بوده و دراین راه با مشکلات، تحریم‌ها و تهدیدات زیادی از سوی دشمنان خود مواجه است، که روحانیت توانسته با انتقال دوسویه مشکلات از دولت به مردم و بالعکس، زمینه‌های همراهی با دولت و ایجاد همگرایی درمیان مردم را در راستای حل مشکلات، فراهم آورند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha