به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین ماندگاری، شب گذشته در مراسم اختتامیه آیین ترتیلخوانی حرم حضرت معصومه سلام الله علیها که در شبستان امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به حدیث ثقلین، اظهار داشت: بر اساس این روایت، اگر میخواهید گمراه نشوید، به قرآن و عترت متمسک شوید.
وی افزود: امروز به برکت انقلاب و خون شهدا و رهنمودهای مقام معظم رهبری، محافل قرآنی در اماکن مقدس با گستردگی خاصی برگزار می شود؛ البته برای احیای وصیت نبی اکرم صلی الله علیه و آله باید گامهایی اساسی را برداریم .
رئیس هیئت مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا، اعتماد با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ قرآنی، افزود: گام اول برای احیای فرهنگ قرآنی، اعتماد سازی است؛ اگر ایمان به غیب در مردم تقویت شود، همه میفهمند آنچه که غیب و زندگی به ما می آموزد، از قرآن و عترت است.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری ادامه داد: قرآن و عترت بالاترین کارشناس برای امور مختلف زندگی ماست؛ از این رو با وجود این دو، دیگری مشکلی بر سر راه ما نخواهد بود.
وی، گام دوم در ترویج فرهنگ قرآنی را تلاوت قرآن دانسته و ابراز داشت: قرآن نور است و انسان هرچه میتواند باید قرآن بخواند تا به نور برسد؛ زیرا با قرآن، بسیاری از ظلمتهای زندگی از بین میرود.
حجتالاسلام والمسلمین ماندگاری، سومین گام در احیای قرآن و عترت را تدبر و تفکر در این عرصه عنوان کرد و گفت: باید فرمولهای زندگی را از قرآن استخراج کرد، چون انگیزهها، برنامهها وامکانات لازم برای رسیدن انسان به سعادت، در قرآن و عترت وجود دارد.
وی با اشاره به این که گام چهارم برای احیای فرهنگ قرآن و عترت را عمل به قرآن برشمرد، تصریح کرد: اطاعت از این نسخه بی بدیل و آسمانی، سبب حل مسائل زندگی انسان میشود.
رئیس هیئت مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا در پایان یادآور شد: آخرین گام در این عرصه، دفاع از قرآن است؛ بنابراین اگر این شش گام در عرصه احیای قرآن و عترت برداشته شود، فرهنگ قرآن و عترت فراگیر خواهد شد.