یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

براین اساس دانشجویان کارشناسی ارشد پس از انتخاب واحد زبان فارسی، تا پایان مقطع دکترا موظف به فراگیری زبان فارسی خواهند بود و طبق مقررات نمی‌توانند زبان دیگری را برگزینند.

به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری حوزه، با توجه به استقبال گسترده اساتید و دانشجویان تونسی از زبان فارسی ؛ برای اولین بار در تاریخ روابط دانشگاهی ایران و تونس،  تدریس این زبان  از اول سال تحصیلی جدید در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سوسه در تونس در ضمن مواد آموزشی قرار گرفت.

برپایه این گزارش در چارچوب توسعه روابط علمی آموزشی فی‌مابین، طی مذاکراتی که با رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سوسه در 120 کیلومتری پایتخت صورت گرفت، پیشنهاد رایزنی فرهنگی ایران در تونس برای تدریس زبان فارسی در شورای عالی مطرح و تصویب گردید و بنابراین مصوبه، مقرر شد تا این واحد درسی به صورت اختیاری و سپس اجباری برای دانشجویان رشته کارشناسی  ارشد و دکترا تدریس گردد.

براین اساس  دانشجویان کارشناسی  ارشد پس از انتخاب واحد زبان فارسی تا پایان مقطع دکترا، موظف به فراگیری زبان فارسی خواهند بود و طبق مقررات نمیتوانند زبان دیگری را  برگزینند.

خاطر نشان می‌شود که ترویج زبان فارسی به عنوان یکی از ابزار انتقال مفاهیم غنی شیعی و ارزش‌های انقلاب اسلامی همواره مورد تاکید بزرگان دینی بوده است به طوری که حضرت آیت الله جوادی آملی چندی قبل بر جهانی کردن زبان فارسی تاکید کردند.

رهبر معظم انقلاب نیز در دیدارهای مختلفی بر این مهم تاکید کرده و به طور خاص، یکی از وظایف رایزنان فرهنگی در کشورهای مختلف را معرفی زبان فارسی دانسته‌اند. ایشان در ديدار اعضای‌ مجمع‌ بين‌المللی‌ استادان‌ زبان‌ فارسی در سال 1374 تصریح کردند: بدون‌ ترديد اسلام‌ از طريق‌ زبان‌ فارسی‌ و فارسی‌زبانان‌ به‌ چين‌، شبه‌ قاره‌ و بخشی‌ از آسيای‌ ميانه‌ گسترش‌ يافته‌ است‌ و بسياری‌ از كسانی‌ كه‌ در اين‌ مناطق‌ به‌ اسلام‌ گرويده‌اند، هنوز يادگارها و نشانه‌های‌ زبان‌ فارسی‌ را در كلمات‌ و اصطلاحات‌ دينی‌ خود حفظ كرده‌اند و اين‌ خود مايه‌ سربلندی‌ و افتخار است‌.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha