پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

آموزش و تربیت، از حقوق واجبه فرزندان است و اگر دانش آموزان در آموزش و پرورش به خوبی تربیت شوند، در دانشگاه سالم خواهند ماند و می توانند به مملکت خدمت کنند.

به گزارش‌ خبرگزاری حوزه، حضرت آیت‌الله مکارم‌شیرازی، صبح امروز در دیدار سرپرست وزارت آموزش و پرورش، این نهاد را یکی از کلیدی ترین دستگاه ها  دانسته و گفتند: سنگ بنای  رشد و تکامل جامعه، در دستگاه هایی همچون آموزش و پرورش بنیان نهاده می‌شود؛ چرا که منابع زیرزمینی و رو زمینی جامعه را اداره نمی‌کنند، بلکه این مسئولیت بر انسان‌های توانمند و متعهد است. بر این اساس اگر در آموزش و پرورش برنامه‌ها درست باشد، جامعه در مسیر درستی قرار می گیرد.

ایشان با اشاره به جایگاه تعلیم و تربیت در اسلام، تاکید کردند: آموزش و تربیت از حقوق واجبه فرزندان است و اگر دانش آموزان در آموزش و پرورش به خوبی تربیت شوند، در دانشگاه سالم خواهند ماند و می توانند به مملکت خدمت کنند.

معظم له با تاکید بر این که برای دستیابی به پیشرفت، کیفیت و کمیت باید در کنار هم رشد یابد، افزودند: برای اصلاح و موفقیت آموزش و پرورش باید معلم و استاد خوب، برنامه‌های درست و کتاب‌های سالم داشت؛ اگر یکی از این سه شاخص، ناقص باشد، هر چند که در عرصه‌های دیگر قوی باشیم، با این حال نمی‌توانیم به پیشرفت مورد نظر برسیم.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی همچنین با اشاره به نقش معلم در تربیت دانش‌آموزان و جذب آنها به سوی آموزه‌های دینی، بیان داشتند: معلمان باید دانش‌آموزان را با تعالیم دینی آشنا کنند تا آنها در آینده به فعالیت‌های دینی علاقمند شوند.

این مرجع تقلید به اهمیت توجه جدی به مسئله عفاف و حجاب در آموزش و پرورش اشاره کرده و  ادامه دادند: یکی از مسائل مهم که دیروز نیز رییس جمهور به آن اشاره کرد، مسئله عفاف و حجاب است که باید پایه آن در آموزش و پرورش تقویت شود.

ایشان افزودند: وزیر سابق مکرر تاکید می کرد که برنامه مفصلی برای مباحث قرآنی اندیشیده شده است و باید چنین برنامه هایی تقویت شود؛ چرا که آشنایی و انس با قرآن، سبب اصلاح فرد و جامعه شده و مهم ترین اصل سالم سازی جامعه است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر این که فضای آموزش و پرورش باید از هر جهت خوب و دینی باشد، تصریح کردند: چرا نباید در همه مدارس نمازخانه وجود داشته باشد؟، این مسئله باید در اولویت مسئولان و دست اندرکاران آموزش و پرورش قرار گیرد.

معظم له در پایان ابراز امیدواری کردند که تحول مثبت و سازنده ای در آموزش و پرورش در عرصه های مختلف ایجاد شود و ارتباط نزدیک این نهاد با حوزه های علمیه و روحانیت جهت بهره گیری از ظرفیت حوزیان بیشتر شود.

دکتر علی اصغر فانی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز در ابتدای این دیدار، گزارشی از فعالیت ها و برنامه های این وزارتخانه ارائه داد و گفت: رهنمودهای مراجع و علما چراغ راه متولیان امر آموز و پرورش دانش آموزان است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha