پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

معاون فرهنگی جامعه المصطفی با تاکید بر لزوم برگزاری دوره های تبلیغ بین الادیان، ابراز داشت: باید در ارتباط با یهودیت، مسیحیت، بودایی ها و دیگر فرقه ها، دوره هایی را جهت شناخت و آشنایی طلاب برگزار کنیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین صالح در مراسم اختتامیه نخستین دوره تربیت مبلغ بین المذاهب، اظهار داشت: این دوره به همت بخش آموزش های کاربردی جامعه المصطفی که وظیفه توانمندی طلاب را در عرصه مهارتی دارد، با تدریس اساتید متخصص برگزار شد.

وی با بیان این که دوره تربیت مبلغ بین المذاهب منسجم ترین دوره ای بود که از ابتدا به خوبی طراحی و با نتایج بسیار مفید به پایان رسید، تصریح کرد: به فکر برگزاری دوره های بعدی تربیت مبلغ بین المذاهب برای طلاب کشورهای مختلف هستیم.

معاون فرهنگی جامعة‌المصطفی، گفت: تفکری که از مهندسی، انسجام و ارتباط اندیشه ای با اهل بیت(ع) برخوردار باشد، مورد توجه ائمه معصومین(ع) قرار می گیرد و نتایج بسیار مفیدی را برای اسلام خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین صالح با تاکید بر مهارت افزایی طلاب غیر ایرانی، ابراز داشت: پیشنهادی را ارائه کردیم مبنی بر اینکه دوره شش ماهه مهارت آموزی را پس از فارغ التحصیلی برای طلاب داوطلب برگزار شود.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری دوره های تبلیغ بین الادیان، ابراز داشت: باید در ارتباط با یهودیت، مسیحیت، بودایی ها و دیگر فرقه ها، دوره هایی را جهت شناخت و آشنایی طلاب برگزار کنیم.

معاون فرهنگی جامعه المصطفی با بیان این که جامعه المصطفی افق گسترده و منظر فعالیتی بسیار بلندی را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: در تمام جهان جامعه المصطفی به عنوان حوزه علمیه شیعی شناخته شده است.

حجت الاسلام والمسلمین صالح خاطرنشان کرد: فارغ التحصیلان جامعه المصطفی با برقراری ارتباط علمی با حوزه ها و دانشگاه های کشورهای مختلف؛ جایگاه علمی المصطفی را در دنیا گسترش داده اند.

انتهای پیام/

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha