حجت الاسلام فتحی مدیر حوزه علمیه خواهران کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه گفت: جامعهای که در آن بانوان باحفظ حدود وحقوق دیگران، ظاهر میشوند و موجب تخریب روح و جسم همنوعان خود نشده و محیط آرام وامنی را برای جوانان فراهم سازند، به سوی سعادت و سلامت روانی پیش خواهد رفت.
مدیر حوزه علمیه خواهران کرمانشاه ضمن اظهار تاسف از شیوع و ترویج اخلاق غربی در جامعه گفت: شریعت اسلام را بایدبا توجه به شرایط زمانی، مکانی و حفظ کرامت و متانت انسانها، اجرا کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه حجاب علاوه بر آثار شخصی و شخصیتی، دارای آثار اجتماعی هم است، افزود:اگر زنان جامعه باحجاب باشند، هم مردان از نظر طهارت روح و جسم سالم میمانند و هم در جامعه، سلامت خانوادگی حفظ خواهد شد و محیط خانواده تحت تاثیر خودنماییهای عدهای از زنان بدحجاب و بیحجاب قرار نمیگیرد و مراکز اجتماعی در کمال سلامت رفتاری خواهند بود و بزهکاریهای اجتماعی نیز به حداقل خواهد رسید.
این مقام مسئول ادامه داد: از روزی که حجاب دچار تغییر و تحول شد و آزادیهای تعریف نشده در جامعه ما پا گرفت، سطح طلاق به مقدار نگرانکنندهای بالا رفت و میزان ازدواج رو به کاهش نهاده، این امر متاسفانه از آثار اجتماعی بدحجابی است که جامعه را تهدید میکند.
حجت الاسلام فتحی با اشاره به نقش موثر رسانه ها در بهبود وضعیت فرهنگی کشور گفت: زبان هنر بهترین وسیله تبلیغ دین و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف است، زیرا می توان به راحتی و غیر مستقیم، پیام اخلاقی را به مخاطب انتقال داد.
وی همچنین اذغان داشت: بانوان محجبه میتوانند با رفتار درست و دین مدارانه جذابیت خاصی برای حجاب در میان زنان فراهم آورند و آنان را به داشتن حجاب تشویق کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران کرمانشاه در پایان گفت: برای حل ریشهای مشکل بدحجابی، باید استمرار را در دستور کار قرار داد و اقدامات فرهنگی را مقدم بر زور و تهدید دانست.