به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، در اين جلسه حجتالاسلام والمسلمین ابوترابی پيرامون كسب علوم و معارف اسلامي و اهميت سختكوشي در راه تحصيل علوم ديني سخناني را بيان داشت.
این استاد حوزه ادامه داد: با توجه به حديث « طَلَبُ الْعِلْمِ فَريضَةٌ عَلى كُلِّ مُسْلِم وَ مُسْلِمَة»، افزود: بايد دانست علم و دانش پلههای تکامل آدمي است و علم کمال ذاتی اوست و دلیل آن نيز این است که اگر فرد ناداني را عالم خطاب كنند لذت میبرد و اگر با وجودي که خودش هم میداند جاهل است به او جاهل گویند باز ناراحت میشود.
حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی تأكيدکرد: طالب علوم دینی نبايد به خاطر استهزاء و تمسخر احتمالي ديگران هدف بزرگ و مقدس خود را فراموش کند زيرا خداوند در آیه 30 سوره یس به این مسأله اشاره نموده و بيان داشته است: كساني كه به استهزا و تمسخر بندگان خوب خدا میپردازند به افسوس و حسرتي بزرگ مبتلا خواهند شد.
وی خاطرنشان كرد: در آیه شریفه «یا حسرة علی العباد ما یاتیهم من رسول الاّ کانوا به یستهزون» به این نکته اشاره شده که خداوند هیچ پیامبری را بر نیانگیخته مگر اینکه عدهای او را تمسخر میکردند و بر همين اساس بايد بدانیم در راه طلبگی و راه دین از این مسایل و مشکلات وجود دارد و این مسايل برای کسانی که به دنبال راه انبیاء و امامان معصوم(ع) هستند اهميتي ندارد.