به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، حجتالاسلام والمسلمین سیدعباس مهندسی، امروز در دومین همایش هم افزایی و دانش افزایی معاونین تهذیب حوزه های علمیه شمال و شمال غرب کشور که در مرکز آموزش رفاهی فرهنگیان ساری برگزار شد، با اشاره به اینکه پیامبر اسلام، 23 سال مردم را دعوت به توحید و اخلاق کردند، تصریح کرد: طلاب و علما وارثان انبیا هستند که باید راه پیامبر را ادامه دهند.
وی با بیان اینکه پیامبر اسلام، قرآن و اهل بیت(ع) را میان مردم به امانت گذاشتند، خاطرنشان کرد: قرآن و اهل بیت(ع) ضامن سعادت فرد و جامعه هستند و حذف قرآن از متن زندگی، خسارت محض است، تمام کارهای فرهنگی ما وقتی در ظل قرآن نباشد یا کار ضد فرهنگی است و یا کارهای درجه دو و سه است.
حجت الاسلام والمسلمین مهندسی با اشاره به آیه 103 آل عمران تصریح کرد: قرآن حبل الله است و همه مسلمانان برای وحدت باید به آن چنگ بزنند، حضرت آیتالله جوادی آملی تاکید دارند که قرآن حبل الله است، اما نه حبل انداخته، بلکه حبل آویخته، نزول قرآن مثل نزول باران نیست، نزول قرآن نزول آویختنی است که یک سر آن در دست خدا و سر دیگر آن در دست ماست.
این حافظ قرآن کریم ابراز داشت:اگر دست طلبه های حوزه های علمیه در دست قرآن گذاشته شود، به حبل الهی گره زده شده اند که یک سر آن دست علی حکیم است و این بزرگ ترین کار فرهنگی است.
استاد حوزه علمیه در ادامه با اشاره به قابلیت های قرآن تصریح کرد: ظاهر قرآن عمیق و باطن آن دریایی است که هر کس هر چه ورود پیدا کند از برکاتش بهره مند می شود، حضرت علی(ع) می فرمایند: ظلمات و گرفتاری ها و دردها به جز با قرآن برداشته نمی شود.