یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

حضرت آیت الله جوادی آملی با بیان این که همه باید در جهت ارتقای عقلانیت جامعه تلاش کنندگفتند: امام راحل کشوری را که تا قبل از انقلاب غیر از بله و چشم گفتن به دشمنانش کار دیگری بلد نبود را به عزت رساندند؛ باید این سرمایه را در خود تقویت کرده و با عقلانیت در هم بیامیزیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم له  بعد از ظهر امروز در دیدار با رییس سازمان تبلیغات کشور گفتند: در بحث های تبلیغی در کشور چهار عنصر و جود دارد که دو عنصر آن در حوزه و دانشگاه رایج است.

ایشان افزودند: عقل و دانش و انگیزه قوای محرک آدمی هستند؛ کسی که وهم و خیالی زندگی می کند، عاقل نیست؛ عقل به فرمایش پیامبر(ص) زانوی وهم و شهوت را قفل می کند.

این مرجع تقلید یادآورشدند: در دوعنصری که در حوزه و دانشگاه وجود دارند ،چون تعلیم و تعلیل ؛ یعنی در حوزه  و دانشگاه، ابتدا دانشجویان و طلاب مباحثی را فرا گرفته ودر مرحله بعد علت آن را نیز یاد می گیرند.

ایشان گفتند: متاسفانه در جامعه این دو عامل وجود ندارد و جای خود را به دیگر عناصر داده اند؛ در جامعه جای تعلیم را تبلیغ گرفته و جای تعلیل را نیز تکرار؛ این عوامل باعث می شود که مردم تعلیل را نیاموزند و نداند که علت این امر چیست پس هرچه که بگویند با تکرار در ذهن آنها جای می گیرد.

حضرت آیت الله جوادی آملی بیان کردند: هرچه از امام حسین(ع) و کاری که ایشان با 72نفر در کربلا کردند بگوییم بازهم کم است؛ در جنگ جهانی اول و دوم 70میلیون نفر کشته شدند ولی همه آنها را فراموش کردند ولی یاد این 72نفر هر روز در عالم شورانگیزتر و فراگیرتر می شود.

ایشان تاکیدکردند: امام راحل با همین پشتوانه کشوری را که تا قبل از انقلاب غیر از بله و چشم گفتن به دشمنانش کار دیگری بلد نبود را به چنین عزتی رساندند؛ باید این سرمایه را در خود تقویت کرده و با عقلانیت در هم بیامیزیم.

این مرجع تقلید بیان کردند: یاد سیدالشهدا(ع) و این سرمایه عظیم بود که کشور را حفظ کرد و دشمنان را مغلوب این فرهنگ ساخت؛ امام راحل این فرهنگ را در این کشور با عقلانیت همراه کرد به همین دلیل است که می گوییم که مظاهرغیرعقلانی از فرهنگ امام حسین(ع) باید دور شود.

حضرت آیت الله جوادی آملی اظهارکردند:  حمل پرچم در دسته های عزاداری به دلیل این که این حضرات نیز در جنگ از آنها استفاده می کردند جایز و مطلوب نیز هست، ولی حمل علم و قمه زنی و...جای تعجب دارد.

ایشان گفتند: پیش از انقلاب فکر می کردیم که سه قوه دین داران عالم، کمونیست ها و بت پرستان و بودایی ها سه قوه جاری دینی هستند که پس از از بین رفتن بت پرستی باید شاهد تقابل کمونیسم و دین باشیم که در کمال تعجب کمونیسم در اوج قدرت به یک مرتبه نابود شد و بت پرستان باقی ماندند؛ باید این فرصت را غنیمت بشمریم و با ایجاد فضای عقلانی، دنیا را به سمت سعادت و نیکی رهنمون سازیم

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha