به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه به نقل از براثا، گروهی از علمای دینی مقیم لندن نسبت به خطر طائفه گرایی و تفرقه مذهبی هشدار دادند. این موضع گیری با توجه به اقدامات فتنه جویانه برخی شخصیت های افراطی مقیم لندن که در حاشیه امن دولت بریتانیا قرار دارند، حائز اهمیت است . در همین راستا شیخ محمد صادق الکرباسی، سرپرست مؤسسه حسینی لندن که از مؤلفان و محققان این مؤسسه است گفت: تبلیغات فزاینده رسانه ای که با هدف متفرق ساختن امت اسلامی بر اساس ملاک های مذهبی و نژادی و منطقه ای صورت میگیرد، تبلیغاتی است که قدرت های غربی پشت آن قرار دارند؛ قدرت های که شب و روز تلاش میکنند به وسیله افراد و گروه های تندرو به اسلام و امت اسلام ضربه بزنند.
وی این سخنان را در مراسم بزرگداشت علامه سید علی المیالی دبیر کل مؤسسه فرهنگی الامل بیان کرد که اخیرا توسط مرکز پژوهش های حسینی لندن و در شهر السماوه استان المثنی واقع در جنوب عراق برگزار شد.
شیخ کرباسی افزود: اوضاع جهان اسلام تحمل افزایش درگیری های طایفی را ندارد؛ چرا که اولین کسی که از این درگیری ها متضرر میشود جامعه اسلامی است، زیرا رهبران و ابزارهای اجرایی این درگیری ها همگی از آتش این جنگ طایفی در امان هستند.
شیخ کرباسی در مورد اوضاع عراق گفت: تمام مردم عراق در این دریای پرتلاطم ترور و تخریب بر یک کشتی نشسته اند و کسی که در این کشتی فقط به خودش فکر کند در اشتباه است، زیرا عراق متعلق به امت عراق با تمام ادیان و مذاهب آن میباشد و کسی که گوش به فرمان بیگانگان خارجی سپرده عراق را ویران میکند. در این شرایط همه ما باید در برابر ترورهای طایفی و نژادی که از خارج هدایت میشود بایستیم.
آقای خماس الدلفی نیز که میهمان مرکز پژوهش های حسینی بود ضمن تایید سخنان شیخ کرباسی گفت: همه مردم عراق نیازمند ایمان و یقین به این واقعیت هستند که عراق متعلق به همه است و دولت منتخب دولت همه است و اگر مردم عراق به چنین باوری برسند، دیگر بیگانگان خارجی به فکر سوء استفاده از عراق و بازی کردن با احساسات دینی و مذهبی و نژادی مردم نخواهند افتاد.
حجت الاسلام والمسلمین سید علی المیالی نیز در سخنان خود در این مراسم گفت: چه چیزی باعث شده که کشورهای بیگانه و غربی میزبان شبکه های گمراه کننده در داخل کشورهای خود باشند در حالی که طبق قوانین داخلی آنها نفرت پراکنی ممنوع است و این در حالی است که این شبکه ها پیوسته در حال انتشار نفرت هستند. دولت های عربی و اسلامی نیز از سویی از شبکه های طایفی حمایت میکنند و از سوی دیگر رسانه های داخلی آنها خواستار جنگ با طایفی گری است.
علامه سید علی المیالی پیش از این در سال 2003 میزبان جشنواره گسترده ای برای معرفی دایرة المعارف حسینی به جامعه سماوی و عراقی بود. این دایرة المعارف دارای 800 جلد است که تا کنون 86 مجلد از آن منتشر شده است.
نظر شما