به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مقیمی عصر امروز در آئین رونمایی از «دانشنامه فاطمی» با اشاره به این که برای تدوین این دانشنامه عظیم حدود ده سال کار صورت گرفته است، گفت: جمعی از فرهیختگان در شورای علمی برای تدوین نظام علمی این دانشنامه گرد آمدند و دست به کار شدند.
وی با بیان این که گروه های تاریخ و سیره، حکمت، حقوق و زن و خانواده متشکل از شورایی علمی برای تدوین این دانش نامه تشکیل شدند، تصریح کرد: تمام مدخل ها و مقالات به دقت مورد ارزیابی قرار گرفت و نگاهی جامع و تاریخ مند به همه ابعاد زندگی حضرت زهرا(س) داشتیم.
رئیس پژوهشکده دانش نامه نگاری با اشاره به این که در این دانش نامه نگاری ابعاد مختلف زندگی حضرت زهرا (س) مورد توجه قرار گرفته است، گفت: عبادت حضرت زهرا(س) موجب شد، تا ایشان به این مقام عظیم انسان کامل و باعصمت دست یافتند.
حجت الاسلام والمسلمین مقیمی با بیان این که سبک زندگی و ظرافت های زندگی حضرت زهرا(س) مورد توجه قرار گرفت، ابراز داشت: نحوه همسرداری حضرت فاطمه(س) به دفت مورد بررسی قرار گرفت، چراکه این مسئله همواره الگوی زنان جوامع می تواند باشد.
وی با اشاره به این که نوع برخورد حضرت زهرا(س) با فرزندان مورد توجه جدی در دانشنامه فاطمی قرار گرفته است، گفت: سیره سیاسی و اجتماعی صدیقه طاهره(س) نیز توسط پژوهشگران به دقت مورد تحقیق و بررسی قرار گرفت.
رئیس پژوهشکده دانش نامه نگاری با تاکید بر این که آشنایی با معارف فاطمی از دیگر بخش های دانش نامه فاطمی است، گفت: دریایی از معارف حضرت زهرا(س) در قالب سخنان و احادیث حضرت زهرا(س) مورد توجه و بررسی قرار گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین مقیمی با اشاره به این که در مجموع حدود 250 نفر در مراحل علمی این دانش نامه نقش ایفا کردند، گفت: تدوین دانش نامه فاطمی حاصل اقدامات و زحمات بسیار محققان و پژوهشگران این پژوهشگاه است و امیدواریم اثری درخور توجه حضرت زهرا(س) بوده باشد.
انتهای پیام/ 313/33