به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی، ظهر امروز در آیین رونمایی از جدیدترین آثار آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه المصطفی(ص)، در مجتمع امین قم، در سخنانی گفت: ارائه آثار ارزشمند برای پاسخگویی به نیازهای جهانی، از مهمترین فعالیتهای جامعة المصطفی(ص) است و در این راستا با راه اندازی پژوهشگاهی، واحدها و پژوهشکده های مختلفی با هدف آشنایی با اقتضائات بین المللی، پاسخ گویی به عطش جهانی و حضور اندیشه ای در جهان، فعالیت خود را آغاز کرده اند.
رئیس پژوهشگاه بین المللی المصطفی(ص) ادامه داد: این پژوهشگاه با اهداف متعددی آغاز به کار کرد که از آن جمله می توان به مشارکت در تولید علم و پیش بردن افق های دانش در المصطفی، اشاره کرد.
وی اضافه کرد: تکیه پژوهشگاه بین المللی المصطفی در مسیر نشر و تبیین معارف اهل بیت(ع) در گستره جهانی، بر صدها استاد و پژوهشگری است که با آن ها همکاری دارد و آنان نیز باید در این زمینه کوشاتر از همیشه باشند.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی، اساتید المصطفی را از بزرگترین ذخایر این نهاد علمی بین المللی معرفی کرد و ابراز داشت: پژوهشگاه المصطفی در تدوین متون آموزشی، نقش پشتیبان و حمایتی را ایفا می کند؛ نکته دیگر آن که المصطفی به دنبال پاسخ گویی به نیازهای روز جهان است، به همین دلیل تدوین و راه اندازی پژوهش های کاربردی، ارائه خدمات علمی به بخش های مختلف این نهاد، بالابردن سطح علمی و تحقیقاتی و ... از جمله دیگر رسالت های این پژوهشگاه است.
رئیس پژوهشگاه بین المللی المصطفی تصریح کرد: دستاوردهای پژوهشی این مرکز باید در کتب آموزشی خود را نشان دهد؛ زیرا ما در المصطفی به دنیال رسیدن به جایگاهی هستیم که مرجع این علوم باشیم.
وی در ادامه، راه اندازی واحد آموزش پژوهش محور را یکی دیگر از فعالیت های جدید این پژوهشگاه ذکر کرد و گفت: پژوهشگاه المصطفی به دنبال ارایه آثار فاخر پژوهشی به گروه های هدف خود است.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی با اشاره به راه اندازی و فعالیت پژوهشکده مجازی المصطفی(ص)، یادآور شد: در عصر کنونی نیاز به نهضت معکوس داریم؛ از نهضت ترجمه میتوان برای انتقال معارف توحیدی و الهی دین مبین اسلام در سطوح مختلف به جهانیان که در دهه های اخیر توسط علما و بزرگان بسط و توسعه بیشتری یافته، حداکثر استفاده را برد.