یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت‌الاسلام غروی

دشمنان با استفاده از ماهواره ها و سایت‌ها به اصل اسلام و شیعه حمله‌ور شده‌اند و باید داشته‌های خود را با ادبیاتی متقن انتقال دهیم و به سئوالات و شبهات پاسخ داده و با اسباب خود آنها و با حفظ قیود، به مقابله با آنها بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سید محمد غروی، پیش از ظهر امروز در اختتامیه ششمین جشنواره علامه حلی، با گرامیداشت ایام ماه رجب و تسلیت سالروز رحلت حضرت زینب‌(س)، گفت: حضرت زینب‌(س) دارای جایگاهی ویژه و شخصیتی والاست که باید همه ابعاد شخصیتی ایشان را مورد مطالعه و بررسی قرار داد.

وی، حضرت زینب‌(س) را عالمه غیر معلمه توصیف کرد و ابراز داشت: این توصیف درباره شخصیت حضرت زینب‌(س) نشان از آن دارد که ایشان با علم لدنی و ماورای ماده ارتباط دارد و علم عقیله بنی هاشم اکتسابی نیست و این مسئله از ویژگی‌های برجسته ایشان است.

عضو جامعه مدرسین حوزه، حضرت زینب ‌(س) را تداوم دهنده نهضت عاشورا دانسته و افزود: اگر سخنان ایشان در جمع کوفیان و در مقابل یزید در شام نبود، مسایل مربوط به کربلا تا این حد گسترش نمی‌یافت.

آیت الله غروی در ادامه با اشاره به این که عالم صرفا به کسی که علوم را یاد بگیرد و آن را به دیگران انتقال دهد، اطلاق نمی‌شود، گفت: عالم کسی است که با علم زندگی می‌کند، در نتیجه معارف الهی باید در انسان مجسم باشد.

وی با اشاره به تهاجم و شبیخون فرهنگی همه جانبه دشمن، یادآور شد: دشمن از طریق ماهواره‌ها، سایت‌ها و... اقدام به تهاجم‌ فرهنگی می کند و مسئولان باید با هجمه ها مقابله کنند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه تصریح کرد: برخی سایت‌ها به اصل اسلام و شیعه حمله‌ور شده‌اند و باید داشته‌های خود را با ادبیاتی متقن انتقال دهیم و به سئوالات و شبهات پاسخ داده و با اسباب خود آنها و با حفظ قیود، به مقابله با آنها بپردازیم.

آیت‌الله غروی، تحقیق و پژوهش را بهترین ابزار موجود برای انتقال مفاهیم قرآن و ائمه‌(ع) دانسته و گفت: باید برای مقابله با دشمنان و هجمه‌های آنها، از تحقیق و پژوهش به شرط نوآوری و پرهیز از تکرار مکررات، استفاده کنیم.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد:  در حوزه‌های علمیه، پژوهش بصورت نظام‌مند نهادینه نشده است و باید سعی کنیم که فرهنگ پژوهش نوآورانه را در حوزه‌ها جاری کنیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به ضرورت برگزار جشنواره های دارای محتوای مفید، ابراز داشت: قلم زدن در عرصه‌های علمی، به مهارت افزایی افراد کمک می کند و طلاب باید در این زمینه تشویق شوند؛ البته در این راه می بایست از تجارب بزرگان نیز استفاده شود.

آیت الله غروی در پایان با تاکید بر لزوم ارتقاء سطح کیفی مقالات، تصریح کرد: امروز باید مقالات با تشیوه جدید نوشته شود و این مقوله سرمایه بزرگی است که می توانیم با آن، بخش قابل توجهی از تهاجم فرهنگی را خنثی کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha