به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین فیاضی در مراسم اختتامیه جشنواره علامه حلی استان تهران با تاکید بر اهتمام طلاب به پژوهشهای بنیادین گفت: انسان در صورتی که از استعدادهایش به خوبی استفاده کند، از فرشته هم بالاتر میرود، زیرا برای قرار گرفتن در بالاترین مراتب عالیه خلق شده است و باید تمام تلاش خود را برای رسیدن به آن با لحاظ جلب رضای خداوند انجام دهد.
وی در ادامه به مقام مجتهد و اجتهاد اشاره کرد و گفت: مقام اجتهاد حتی بالاتر از مقام جهاد است، لذا اگر این واقعیت را خوب درک کنیم، جایگاه حقیقی خود را خواهیم یافت و در این صورت از امام زمان(عج) غافل نخواهیم شد و اگر این امر اتفاق بیفتد شامل دعای آن حضرت میشدیم.
این استاد حوزه با انتقاد از برخی طلاب گفت: چرا برخی از طلاب در معرض عموم، لباس روحانیت بر تن نمیکنند مگر غیر از این است که ما با مردم معامله نمیکنیم، هر چند باید برای آنان تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید برای رضایت امام زمان(عج) تلاش کنیم گفت: بر هر طلبه و روحانی فرض است حدود لباس روحانیت را رعایت کند و بداند هر لحظه دیرتر عمامه بر سر بگذارد، لطمه بیشتری میخورد.
عضو جامعه مدرسین در ادامه طلاب و روحانیت را از اظهار نظر درباره آنچه نمیدانند برحذر داشت و گفت: طبق روایت اگر کسی ندانسته سخن بگوید، ملائک زمین و آسمان بر او لعنت میفرستند.
رییس مجمع عالی حکمت اسلامی گفت: عالم حقیقی کسی است که قدر خود را بشناسد، مانند علامه طباطبایی باشد که مدام میگفتند؛ من چیزی بیشتر از شما نمیدانم.
وی در ادامه با بیان اینکه طلبه باید خستگیناپذیر باشد به ذکر خاطرهای از شهید بهشتی اشاره و اظهار داشت: روزی شهید بهشتی، خدمت امام رسیدند و گفتند: اجازه دهید ما کنار برویم و دیگر خسته شدهام امام فرمودند: بشنو چه صدایی میآید، مردم میگویند، درود بر خمینی، اگر همه بگویند مرگ بر خمینی برای من فرق نمیکند، زیرا ما مامور به وظیفه هستیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه، اگر یک طلبه مدام، بگوید قرض خانه و کارم را چه کنم، بیگانه شده است، بنابراین طلبه باید هم درسش را بخواند هم تزکیه نفس داشته باشد، ضمن اینکه همه امور را به مولا محول کند.