به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری، شب گذشته در مراسم شبی با شهداء با عنوان"شهدا و روحانیت و وظیفه روحانیت در این عصر چیست ؟"، در مدرسه علمیه علوی قم به تبیین فرهنگ ایثار و شهادت پرداخت و گفت: یکی از افتخارات بزرگ حوزه، حضور گسترده حوزویان در دفاع مقدس در عرصه های فرماندهی، رزمی و تبلیغی، برای دفاع از کیان اسلام و انقلاب در برابر دشمن تا بن دندان مسلح است .
دبیرکل کنگره شهدای روحانی با بیان این که شهادت میراث بزرگ روحانیت است، ابراز داشت: طبق بررسی ها در 26 استان، آمار شهدای روحانی و طلبه دفاع مقدس به 4 هزار و 350 شهید رسیده است. این آمار روحانی، غیر از پنج استانی است که تاکنون یادواره شهدا روحانی در آنها برگزار نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری تصریح کرد: روحانیت همواره با تمام وجود برای دفاع از دین و کیان انقلاب و نظام و مردم آماده جانفشانی و پذیرفتن هر گونه خطر است.
وی با تاکید بر این که پیوند مردم و روحانیت، عمیق و ناگسستنی است، یادآور شد: دشمن به خوبی این مسئله را درک کرده و برای از بین بردن اتحاد مردم و روحانیت، برنامه ریزی مدونی انجام داده است، اما با هوشیاری و بصیرت مردم انقلابی تاکنون نقشه های شوم دشمن به نتیجه ای نرسیده است.
دبیرکل کنگره شهدای روحانی با طرح این سئوال که امروز وظیفه روحانیت در عرصه دفاع فرهنگی چیست؟ گفت: طلاب و روحانیون باید همانند دفاع مقدس حد و مرزها را به خوبی بشناسبد و نسبت به اتفاقات و تحولات کشور و منطقه بصیرت داشته باشند؛ زیرا بصیرت باعث می شود که حق از باطل تشخیص داده شود و انسان در فتنه ها مسیر را گم نکند.
جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید بر این که روحانیت چشم و چراغ مردم در فتنه هاست، تصریح کرد: اگر طلاب و روحانیون چشم خود را بر مشکلات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی جامعه ببندند، اعتماد مردم خدشه دار خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری، تبعیت و دفاع از ولایت فقیه را یکی از مهمترین رسالت های روحانیت خواند و ابراز داشت: حفظ ارزش ها و باورهای دینی و مقابله با هجمه های فرهنگی ، عرفان های کاذب و نوظهور، سالم سازی محیط سایبری و فضای مجازی، ترویج آموزه های دینی و ... از دیگر ماموریت های روحانیت در دوران کنونی است.