به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر گلزاری، پیش از ظهر امروز در همایش علمی - کاربردی تبلیغ با گرایش تبلیغ نوجوانان و جوانان، گفت: مبلغان باید نکات بسیاری زیادی را پیرامون تبلیغ موفق با استفاده از علومی چون روانشناسی بیاموزند و آنها را به کار گیرند.
وی افزود: یکی از مهمترین نکاتی که متاسفانه بسیاری از افراد از جمله والدین از آن غافل هستند، اصل گوش دادن فعال است، یعنی ما میتوانیم با گوش دادن فعال به مخاطب خود ثابت کنیم که برای او ارزش قائل هستیم و او نیز به صحبت ما گرایش بیشتری پیدا خواهد کرد؛ از این راه میتوانیم میزان تاثیرگذاری خود را در او افزایش دهیم.
معاون وزیر ورزش و جوانان افزود: اگر بسیاری از بزهکاران و افرادی که از مشکلات روحی و روانی رنج میبرند، به دلیل آن است که کسی را ندارند که به حرف آنها گوش داده و مشکلات آنها را به دقت رصد کند، به همین دلیل وابستگی آنها به خانواده و حتی به مبلغ کم میشود. طلاب باید مراقب باشند که در تبلیغ پای صحبت مردم نشسته و حرفهای آنها را گوش بدهند.
گلزاری یادآور شد: نوجوانان بسیار حساس هستند و در حقیقت در دورانی به سر می برند که پرخاشگر، برونگرا و مستعد برای ظهور غرایض جدید هستند و باید شیوه برخورد با آنها با دوران کودکی و جوانی متفاوت باشد.
وی تصریح کرد: در صحبت با نوجوانان نباید جلوی استقلال آنان را گرفت و آنها را از هر چیزی منع کرد، بلکه باید با خوشرویی و مشوقهای مثبت به آنها کمک کرد تا به خوبی و آرامی این دوران را سپری کنند؛ زیرا ممکن است برخوردهای تند و دلسوزانه باعث دوری بیشتر آنها از ما و حتی دین شود.
این کارشناس روانشناسی خاطرنشان کرد: حسن خلق، چهره گشاده، رفتار باوقار و آموزش احترام از مهمترین ویژگیهایی هستند که میتواند مبلغان را در امور تبلیغی موفق کند.
گلزاری با اشاره به این که رفتارهای نوجوانان و جوانان با توجه به الگوهای شخصیتی و غریزی آنها به شکلی است که به راحتی می توان آنها را جذب کرد، ابراز داشت: روحانیون نباید بدانند که بکارگیری این شیوهها هم سخت است و هم آسان؛ زیرا نوجوانان مثل موجهایی هستند که هم در کنار ساحل هستند و هم نیستند، اما روشهایی برای ماندگاری آنها وجود دارد.
معاون وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: نوجوانان ما از ماهواره ها و فضای مجازی تاثیر می گیرند، اما اگر با روشهایی چون درس، ورزش، معنویت، روابط سالم و هدفمند و نشاط آنان را در مسیر درست قرار دهیم، تاثیر این ابزار کم خواهد شد و این عوامل ضد فرهنگی توان از بین بردن روحیه مذهبی و فرهنگی آنان را نخواهند داشت.